Baby Jogger Vue

817
16.7.14 23:27

Baby Jogger Vue - prosím o názor na tyto golfky

Ahoj, nemáte prosím někdo tyto golfky? Je to pár měsíců novinka, ale třeba se tu někdo najde. Prosím také maminy, které mají zkušenosti s různými golfkami, o posouzení. Co se vám na nich líbí/nelíbí? Bohužel tady v ČR ještě nejsou žádné recenze. Rozhoduju se mezi tímto a Baby Jogger City Mini. Chci kočárek pro roční dítě, hlavně lehký, do města, k doktorům apod., máme klasický težký sporťák, se kterým se nikam nevejdu. Trošku mě straší ta nespojená rukojeť, dost řídím jen jednou rukou. Ale líbí se mi mimo jiné polohování nožiček, velká střecha i ta možnost usazení dítěte po i proti směru. Prosím, koukněte na tento odkaz http://www.malvik.cz/…ger-Vue-2014?…, dole je i video. Díky za názory.
PS: Omlouvám se za editaci diskuze, ale přišlo mi zbytečné zakládat novou, když tu nikdo nereagoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
228
13.9.14 06:52

Ahoj, stále nikdo vue nevlastní? Viděly jste ho naživo? Prosím vaše dojmy, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.14 22:35

Ahoj, ja pouzivam tyto golfky asi tak mesic a jsem moc spokojena. Nemam ale zkusenost s jinyma, pouze se sportakem…
Mam temer rocni dite a je fakt super, ze v tomto kocarku na sebe muzeme koukat a komunikovat. Proto jsem se pro tyto golfky take rozhodla, zadne jine tuto moznost nemaji. V pripade otoceni ditete proti smeru jizdy je pristup pomerne uzky, trochu tam zavazi rucky ale je to o zvyku. Plocha k lezeni je dlouha a moc pohodlna (polstrovana), je temer v rovine, skriska je super velika. Kosik je pomerne maly, ale uz jsem se naucila usporadat do nej veci tak, aby se jich tak hodne veslo. Kolecka drncaji na kostkach tak normalne. Skladani je nenarocne
Nechala jsem si usit vlozku a nanoznik, plastenka sedi univerzalni z Xlanderu.
Tyto golfky doporucuji kdyz na dite chcete videt a vypadaji taky dobre! mam je v cerne barve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
22.10.14 22:24

@jana_janam Díky za hodnocení kočárku. Já do něj nakonec nešla, protože to byla novinka a já dost dám na komentáře ostatních, nikde jsem žádný recenze nenašla. Ale vzhledově se mi pořád moc líbí, akorát už teda mám jinej, i když vlastně od stejné značky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
5.12.14 10:04

Ahoj, já nad BJ VUE taky moc uvažuju. Proč jste si je Mandarinka01 nakonec nekoupila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
5.12.14 20:38

@toviva Ahoj, já do něj nešla kvůli tomu, že jsem nikde nenašla žádné recenze a zkušenosti, byla to novinka, neměla jsem odvahu. Nakonec jsem koupila bazarovej BJ City Mini. Ale vzhledově se mi pořád moc líbí, tak třeba někdy na druhé:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
19.2.15 10:46

Ahojte, zkouším takový refresh tématu :)
Jelikož má přijít novinka BJ Vue Lite, tak jen zkouším, jestli už Vue-učka nemá více maminek, tzn. více zkušeností, další postřehy, i když jana_janam je popsala hezky ;)
Bezkonkurenční je, že si můžete mimčo posadit naproti sobě, strašně se mi to líbí, pač u BJ City Elite to nešlo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
29.3.15 15:15

Taky mě tyhle golfky zajímají, asi do nich i půjdu, ale jak koukám na ty videa s verzí Lite, mám dojem, že už nemá polohování nohou na té straně proti směru jízdy. Otázka, pokud tam to polohování je a nastavíte to vodorovně, nepřekáží to při chůzi? Dá se v tom vozit i 5 měsíční mrně? Už je někde k vidění ta nová verze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
21.4.15 17:00

Tak jsem nad ním také začala uvažovat… Nějaké další recenze? Malej nechce zatím jezdit po směru jízdy, ale potřebovala bych něco skladného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.15 08:18

Já mám kočárek od loňského roku a jsem s ním moc spokojená. Maličkou jsem v něm vozila na dovolené od 6. měsíců, kočárek jde zcela do lehu, stříška je dost veliká, takže není potřeba ani slunečník. Kolečka nerachtají. Košík pod tím je celkem k ničemu, leda tak na deku nebo pláštěnku, nic těžšího bych tam nedala..ale využívám prosto za zády, když vezu malou po směru jízdy. Jediná nevýhoda je, že kočárek přepadává dozadu, pokud z něj malou vyndám a mám na něm přebalovací tašku. Jinak mohu vřele doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
8.7.15 12:36

Nakonec jsem do nich take sla, verze Lite. Za sebe jsem spokojena. Pokud ma maly spat, dam ho celem k sobe a zvednu nozicky, kdyz je čilý, sedí celem k světu a kouka :) Timto vznikne i hezky odkladaci prostor u vasich kolen (na sedacce z druhe strany). Se stabilitou bych rekla, ze to bude problem asi u vsech lehkych kociku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
9.11.15 09:07

Čauky, ja mam baby jogger vue a jsem snema spokojena, malou vozim už od 6 měsíců, jsou lehké a skladne, kocarek mužů jen doporučit. Jen tam není máslo když otočite dítě ve směru jízdy..pasuje nějaké obyčejné anebo musim mít od stejně značky..nevíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
9.11.15 09:08

:) Madlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.16 12:57

Taky mame BJ vue a jsem naprosto spokojena!! @lola79 sehnala jste nějaké to madlo na kočárek? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.16 14:51

@kobricem prosim ta su kolieska na verzii lite aspon pogumovane? Dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat