Nuna pepp luxx/luxx plus

75
9.9.16 10:47

Nuna pepp luxx/luxx plus

Zdravím holky, prosím, jaký je rozdíl mezi těmio kočárky? A jak jste s nimi spokojené? Peojedou i menší terén nebo jsou spíše " obchoďákové"? Moc děkuji za jakoukoliv recenzi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7974
9.9.16 11:02

Tak luxx se teď jmenuje už jenom pepp bez dalšího. Je kratší, nemá polohovací nohy a některé řady měly menší zadní kola a níž boudu (pokud budeš kupovat bazarový). Ale zase mu jde dát rukojeť o chloupek výš.

Luxx Plus je teď už jenom Luxx. Má polohovací nožičky, je krapet delší, těžší a má trošku výš boudu, takže na ní i jenom trochu vyšší dítě neleží, když je složená, a když rozložená, tak se pod ní vejde. Zadní kolečka jsou krapet větší.

Mě osobně se s ním jezdilo blbě a zařadila jsem ho do kategorie vhodné na letiště, známá na tom samém povrchu šťastná jak blecha a normálně s ním běhá po městě. Budeš to muset testnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
9.9.16 11:04

@kotyk moc díky za info..á pávě všude hledám pluxx plus, ale nic mi to nenašlo, jen ten luxx…a můžu se zeptat, pro jaký jsi se nakonec rozhodla? Já už nevím…i sporťák by ohl být…malý bude mít rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
9.9.16 11:50

@verulinka2 Nakonec mám Plika a B-Agile (2 kočárkové děti ;) ). Ale B-Agile vyhrál jen proto, že měli zrovna super akci, vyhovoval většině potřebných parametrů a já měla celkem málo času na výběr. Jinak bych asi šla do něčeho jiného, co by vyhrálo „velké výběrové řízení“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí