Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Hezky den. Jaky je prosim nejmensi golfacek po slozeni na trhu? Takovy ten co nema strisku, neni polohovatelny,… Proste jen na chvili na sezeni ditete. Diky
@L-ucie řekla bych, že úplně nejmenší po složení je klasický zapp.
Ty klasické golfky jsou po složení dlouhé
@tezi píše:
@L-ucie řekla bych, že úplně nejmenší po složení je klasický zapp.
Ty klasické golfky jsou po složení dlouhé
prosim odkaz. dekuji moc
Já prosím taky vtírnu. Chci taky pořídit jen takové ty nejobyčejnější na popovezení, abych nemusela s děckem na rukách.
@L-ucie https://www.malvik.cz/…ny-Zapp-2016 dají se sehnat i bazarové
@tezi akorat ze ten je o 2,5kg tezsi nez je ten to shanim ja. Je mozna po slozeni kratsi, ale na jine smery mensi neni. Ma strisku. A pakje silene silene drahy. Na to ze to na co se tazu stoji prumerne nove 900kc.
@Aries6 ja nastesti malou tahat na rukach nemusim. Ona ujde vse, i v terenu a o noseni si nerika. Ale co si budeme povidat, je mala a pomala, takze ja je chci spis z duvodu, ze kdyz budu potrebovat jet neco zaridit do Prahy, tak abych tim nezabila cely den, protoze s ni proste trva dostat se z bodu A do bodu B po svych dele.
Před pár měsíci měli takové obyčejné golfky v Tescu. Vyloženě hole se sedátkem.
Po svých zkušenostech bych k nim chtěla stříšku. Není nad to, když máš dítě v golfkách a prší. Vím, že se dělají pláštěnky i ke golgkám bez stříšky, na to se podívej.
Co třeba tohle? Stříška je podle super, i když třeba svítí sluníčko, navíc tady mají v ceně i pláštěnku, takže za tisícovku fakt dobrá cena.
@L-ucie tak záleží na co to sháníš a co od toho očekáváš
Když zadáš parametry, že mají být po složení nejmenší, nepolohovací a bez stříšky. Zapp nesplňuje akorát stříšku. To že na občasné popojíždění je drahý beru.
Ty z posledního odkazu mají po složení rozěmry 115×30×30. Klasický zapp má 75×29×32 což mi teda nepřijde o tolik menší
Ony se zdají hubenější, protože jsou po složení dlouhé, jiný rozdíl nevidím.
@L-ucie Tak mě hlavně malá ještě nechodí vůbec a až bude, tak mi neujde to, co potřebuji tak rychle. Třeba když jdu pro starší děti do školky, tak musím od auta asi 100m jít a bude pro mě fajn ji strčit do nějakého rychle skladného kočárku.
@tezi co shanim jsem psala a co od toho ocekavam taky. A kdyby melo prset, tak si vezmu ten golfac co pouzivam ted, protoze ten je na to reseny skvele.
@Fazulina na G-mini beny jsem koukala, ale uz nejsou o tolik rozdilne od toho co mam doma. Chtela jsem fakt nejake, co bych mohla mit porad zasouple v aute. Ale jako uznavam, tyhle beny by se daly, ale objevila jsem i skladnejsi.
@L-ucie píše:
@Fazulina na G-mini beny jsem koukala, ale uz nejsou o tolik rozdilne od toho co mam doma. Chtela jsem fakt nejake, co bych mohla mit porad zasouple v aute. Ale jako uznavam, tyhle beny by se daly, ale objevila jsem i skladnejsi.
Aha, to jsem nevěděla, že už jedny golfky doma máš:-), hele, a co teda tohle?