Nejmenší golfáček po složení - bez polohování, bez stříšky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
130
5.9.16 10:59

Nejmensi golfacek po slozeni-bez polohovani, bez strisky

Hezky den. Jaky je prosim nejmensi golfacek po slozeni na trhu? Takovy ten co nema strisku, neni polohovatelny,… Proste jen na chvili na sezeni ditete. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
58827
5.9.16 11:09

@L-ucie řekla bych, že úplně nejmenší po složení je klasický zapp.
Ty klasické golfky jsou po složení dlouhé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
5.9.16 11:15
@tezi píše:
@L-ucie řekla bych, že úplně nejmenší po složení je klasický zapp.
Ty klasické golfky jsou po složení dlouhé

prosim odkaz. dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25067
5.9.16 11:23

Já prosím taky vtírnu. Chci taky pořídit jen takové ty nejobyčejnější na popovezení, abych nemusela s děckem na rukách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58827
5.9.16 11:28

@L-ucie https://www.malvik.cz/…ny-Zapp-2016 dají se sehnat i bazarové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
5.9.16 11:59

@tezi akorat ze ten je o 2,5kg tezsi nez je ten to shanim ja. Je mozna po slozeni kratsi, ale na jine smery mensi neni. Ma strisku. A pakje silene silene drahy. Na to ze to na co se tazu stoji prumerne nove 900kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
5.9.16 12:07

@Aries6 ja nastesti malou tahat na rukach nemusim. Ona ujde vse, i v terenu a o noseni si nerika. Ale co si budeme povidat, je mala a pomala, takze ja je chci spis z duvodu, ze kdyz budu potrebovat jet neco zaridit do Prahy, tak abych tim nezabila cely den, protoze s ni proste trva dostat se z bodu A do bodu B po svych dele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
5.9.16 12:12

Před pár měsíci měli takové obyčejné golfky v Tescu. Vyloženě hole se sedátkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
5.9.16 12:15

Po svých zkušenostech bych k nim chtěla stříšku. Není nad to, když máš dítě v golfkách a prší. Vím, že se dělají pláštěnky i ke golgkám bez stříšky, na to se podívej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11113
5.9.16 13:02

Co třeba tohle? Stříška je podle super, i když třeba svítí sluníčko, navíc tady mají v ceně i pláštěnku, takže za tisícovku fakt dobrá cena.

https://www.mall.cz/…golface-beny?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58827
5.9.16 14:24

@L-ucie tak záleží na co to sháníš a co od toho očekáváš ;) Když zadáš parametry, že mají být po složení nejmenší, nepolohovací a bez stříšky. Zapp nesplňuje akorát stříšku. To že na občasné popojíždění je drahý beru.
Ty z posledního odkazu mají po složení rozěmry 115×30×30. Klasický zapp má 75×29×32 což mi teda nepřijde o tolik menší :nevim: Ony se zdají hubenější, protože jsou po složení dlouhé, jiný rozdíl nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25067
5.9.16 14:42

@L-ucie Tak mě hlavně malá ještě nechodí vůbec a až bude, tak mi neujde to, co potřebuji tak rychle. Třeba když jdu pro starší děti do školky, tak musím od auta asi 100m jít a bude pro mě fajn ji strčit do nějakého rychle skladného kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
5.9.16 15:08

@tezi co shanim jsem psala a co od toho ocekavam taky. A kdyby melo prset, tak si vezmu ten golfac co pouzivam ted, protoze ten je na to reseny skvele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
5.9.16 15:11

@Fazulina na G-mini beny jsem koukala, ale uz nejsou o tolik rozdilne od toho co mam doma. Chtela jsem fakt nejake, co bych mohla mit porad zasouple v aute. Ale jako uznavam, tyhle beny by se daly, ale objevila jsem i skladnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11113
5.9.16 22:05
@L-ucie píše:
@Fazulina na G-mini beny jsem koukala, ale uz nejsou o tolik rozdilne od toho co mam doma. Chtela jsem fakt nejake, co bych mohla mit porad zasouple v aute. Ale jako uznavam, tyhle beny by se daly, ale objevila jsem i skladnejsi.

Aha, to jsem nevěděla, že už jedny golfky doma máš:-), hele, a co teda tohle?

https://www.slune-cz.cz/…y-red-36431/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4