Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Nebylas na ockovani proti covidu nebos ho neprodelala? Nekomu po tom muze tlak vylitnout.
V nutridrincich je hodne cukru, mozna by mit vliv na cholesterol mohly.
Trosku pogoogli, existuje vice „alternativnich“ stravovacich stylu, ktere umi srovnat cholesterol upravou stravy.
@Lucie_Sx Očkování ( dvě dávky mám za sebou ) už několik měsíců, Kovid mi byl v že době ( po ) odběrech zjištěn.
@Anonymní píše:
@Lucie_Sx Očkování ( dvě dávky mám za sebou ) už několik měsíců, Kovid mi byl v že době ( po ) odběrech zjištěn.
No tak to muzes mit po tom. Nebyla bys prvni ani posledni.
Spis ted jde o to, co s tim.
Ten tlak, ani tak problém nebude - měřím se a je v pohodě, zas.
Ale ten cholesterol je v háji. Nebude se to v práci líbit a potřebuju ho dát do normálu, co nejdřív.
4.2 jsem byla na odběru a celkově jsem měla. vse v normě.
11.2 na dalším ( už od lékaře a ne na své náklady ) a výsledky jsem sem psala. A jsou hrozně, ten cholesterol a ty triglyceridy
![]()
Nutridrinky užívám někdy od ledna.
Chtěla bych se zeptat, protože tohle je pro mě osobně problém při roční prohlídce
. Je možné, že je to tím, že beru teď na nabrání váhy nutridrinky? 1-3 denně, jak kdy prostě Ale každý den. Do toho se moc nemohu teď hýbat - ruka v sádře. Tak že alespoň trochu běhám a chodím na procházky, ale daleko méně, než před asi dvěma měsíci.
Prohlídku mám za tři dny. Je možné tím, že Nutri vysadím, že mi cholesterol klesne???
Za tak krátkou dobu? Jak jsem psala jsem hodně hubená + mám rychlý metabolismus. ( Ikdyz je možné, že jak starnu tak se mění )
Prosím anonym a děkuji.