Nutridrinky a vysoký cholesterol

Anonymní
28.2.22 18:02

Nutridrinky a vysoký cholesterol

:mavam: Dobrý večer všem. Dneska jsem dostala výsledky z krve do rukou a jsem docela překvapená :) Já hubeňour mám cholesterol; nízký ten dobrý, vysoký ten špatný. Celkově cholesterol v normě, ale jsem prý v riziku ( poslední kolonka ). Dále pak i vysoké triglyceridy. Vyšší tlak 8o 8o 8o ( celoživotně mám nízký )

Chtěla bych se zeptat, protože tohle je pro mě osobně problém při roční prohlídce :roll:. Je možné, že je to tím, že beru teď na nabrání váhy nutridrinky? 1-3 denně, jak kdy prostě Ale každý den. Do toho se moc nemohu teď hýbat - ruka v sádře. Tak že alespoň trochu běhám a chodím na procházky, ale daleko méně, než před asi dvěma měsíci.

:(

Prohlídku mám za tři dny. Je možné tím, že Nutri vysadím, že mi cholesterol klesne??? :nevim: Za tak krátkou dobu? Jak jsem psala jsem hodně hubená + mám rychlý metabolismus. ( Ikdyz je možné, že jak starnu tak se mění )

Prosím anonym a děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
28.2.22 18:38

Nebylas na ockovani proti covidu nebos ho neprodelala? Nekomu po tom muze tlak vylitnout.

V nutridrincich je hodne cukru, mozna by mit vliv na cholesterol mohly.
Trosku pogoogli, existuje vice „alternativnich“ stravovacich stylu, ktere umi srovnat cholesterol upravou stravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.22 18:40

@Lucie_Sx Očkování ( dvě dávky mám za sebou ) už několik měsíců, Kovid mi byl v že době ( po ) odběrech zjištěn.

• Citovat
  • Upravit
34322
28.2.22 18:46
@Anonymní píše:
@Lucie_Sx Očkování ( dvě dávky mám za sebou ) už několik měsíců, Kovid mi byl v že době ( po ) odběrech zjištěn.

No tak to muzes mit po tom. Nebyla bys prvni ani posledni.
Spis ted jde o to, co s tim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.22 19:13

Ten tlak, ani tak problém nebude - měřím se a je v pohodě, zas.

Ale ten cholesterol je v háji. Nebude se to v práci líbit a potřebuju ho dát do normálu, co nejdřív.

4.2 jsem byla na odběru a celkově jsem měla. vse v normě.
11.2 na dalším ( už od lékaře a ne na své náklady ) a výsledky jsem sem psala. A jsou hrozně, ten cholesterol a ty triglyceridy :roll: :nevim:

Nutridrinky užívám někdy od ledna.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí