Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Pěkný den, mám 8-týdenní holčičku a trpíme křečemi bříška. Jsme na umělé stravě. První jsme zkoušely Bebylove a to z ní šlo pusenou i nosem.Tak jsem zakoupila Nutrilon, ten taky blinkala.Pak jsem koupila Nutrilon AR na blinkání a je KLID.Ale hrozně se mě u krmení krootí a pláče. Nikdy nevypije mlíko v klidu. Kakat kakáme pěkně, prdíme (někdy zatne než si prdne).Koupily jsme na prdíky Sab-nepůsobil, Linfacol také né. Teď máme espumisan a na radu známe, jsme zakoupily bio gaia-ty máme teprve druhý den.
Tak nevím, může to svíjení mít z nutrilonu? Někde jsem četla, že je lepší zakoupit Bebu.Tak nevím
![]()
Buď zkus dělat nutrilon A. R napůl s obyčejným, našeho malého po A. R taky bolelo břicho, obyčejnej zvracel. Takhle namíchané- půl na půl nebo nutrilon Extra pak od 6 měsíců bylo v pohodě. Kdyby to nepomohlo, zkus bebu, ta je taky moc dobrá, vyhla bych se sunaru a hami. Po tom ten náš blil jak šakal
taky jsme si užili ![]()
Pokud se kroutí jen při krmení, radši bych to nechala nějakou dobu být. Na změnu mlíka je času dost, říkáš, že prdí kaká pěkně, kapky brzo zaberou. Nebo zkus pecičkový polštářek. Ono si nevybereš, po jednom mlíku může blindit, po druhym bolí břicho, zácpa, alergie, atd. Mně obě holky trochu ublinkávaly, ale mladší k tomu musela mít Nutr.anti colics, to je naštěpěný. Takže jsem musela vybrat mezi mlíky a radši jsem měla mimino bez bolavýho břicha, ale občas blinkací, než uřvaný a bez blíků.
Behem piti se miminkum uvolnuje brisko a muze je zacit zlobit. Zkus ji pred kazdym piti dat na par minut na brisko, at se vyprdi predem.
Jinak Bio Gaia by meli pomoc, ale zmena nastane az po nejake dobe. Vydrz.