Nutrilon, Beba, Hami nebo Sunar??
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kazdemu diteti vyhovuje neco jineho.
U prvniho jsme meli Bebu a vyhovovala (uz z nemocnice). U druheho jsme meli Nutrilon (neskutecne problemy s briskem a zvracenim), pak Sunar (taky problemy) a jeste Bebu (taky problemy) a skoncili jsme u Babydream z Rossmanna a ten ji sedl nejlepe
Zadne boleni briska, zadne zvraceni.
Ale rikam, kazde dite je jine a pokud Vam Nutrilon (male i vam financne) vyhovuje, tak bych u nej zustala.
Pokud hledate nejakou levnejsi variantu, tak bych zkusila mleka z Rossmanna nebo z DMka, ty jsou pry taky dobra ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tůmička také občas malému kupuji v Němec Bebivitu a je skvělá, i německý Aptamil, ale nejezdíme tak často, dáš mi prosím typ, kde objednáváš?! Děkuji ![]()
- Citovat
- Upravit
@Kies mám na Facebooku oblíbenou jednu skupinku https://www.facebook.com/…02576/files/
Paní je přímo z mého města, takže zboží vyzvedávám osobně, ale posílám i poštou. A pokud jsi někde poblíž hranic, tak určitě bude také někdo z okolí od vás jezdit pravidelně na nákupy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tůmička právě, že jsem, jsem z Phy casto cestujici, ale stejne;-) diky za info
- Citovat
- Upravit
Ráda bych radu, malá má půl roku, doted měla nutrilon, kvůli financím jsem na zkoušku koupila babylove mléko. Nevím jestli v něm pokračovat, výhoda je, že je levnější, po nutrilonu každý den měla stolici, po babylove ob den kaká. Připadá mi stolice tužší, může to být také jen tím začátkem, tak nevím, vrátit se k nutrilonu? Dost mi ublinkávala po nutrilonu, ale ted je to zase lepší,,je pravda že babylove se hůř rozpouští a pění.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky můj malej se narodil 4 srpna prvně jsem kojila ale přikrmovali nutrilonem už v porodnici jak jsem přšla domů nepřestala jsem dokrmovat potom jsem musela přestat kojit skrz léky, takže byl jen na nutrilonu pronutra 1 začal mít zacpy nekakal musela jsem pomoc a někdy i rolka nepomohla,, tak jsem nasadila nutrilon complex měl ho asi 10 dní a furt měl zacý a když jsem mu pomohla každy dva dny tak měl tvrdý zelený lekla jsem se a šla doktorce rekli ze nesedí strava tak jsem mu spátky dala nutrilon 1 a koupila probiotycky kapečky biogaja ale ty stejný problemý přišly,, tak jsem včera večer nasadila sunar 1 chtěla bych se zeptat jeslti taky nekdo z vás měl stejný problém,, a kdy poznám jestli mu ten sunar sedl?? včera jsem s rolkou a vykakal se a potom jsem mu dala sunar do kdy mám čekat na první stolici
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, my jsme takový problém neměli. Ale myslím, že ta stolice by se mohla změnit brzy, pokud UM sedne. My jsme měli spíš opačný problém (skoro ze všech UM řídká stolice), změna UM se projevila do dvou dní. Každému dítěti sedí něco jiného, ale od mnoha maminek jsem slyšela, že po Sunaru děti trpěly zácpou. Tak uvidíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám odzkoušený u prvního syna Sunar a Hami. Nakonec jsme skončili u Sunaru, protože po Hami prděl. Ale Hami krásně vonělo, chutnalo skutečně mlékově a navíc začal i v noci krásně spinkat. A i přes nafouklé bříško se jevil strašně spokojeně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, mám 2- letou dcerku a frčíme na sunaru complex. bohužel sem v jejích 4 měsících přestala kojit, nešlo to, ubávalo mlíčka, měly sme velký rpoblém s přejitím na flaštičku
. Začínaly sme s Bebou, tu prostě vůbec nepozřela a je fakt, že teda ta chut byla taková jakási nahořklá. ale zase si ji chválí mamky, jejichž děti mají problém se snášenlivostí mlíček. Pak sme skočily na Nutrilon, ale ten byl dost drahý, atkže sem v roce zakotvily u Sunaru a sme u něho stále
A nemůžem si ho vynachválit. I mně se líbí ta jeho chut, taková jemná. A cenově je taky přijatelný, často na něco bývají různé akce. A pokud bychom měli další dítko a musely sme dávat UM, tak začnu se Sunarem zrovna. Jako hnedka v lékárně mi říkaly, at se vykašlu na Bebu, že jí nebude chutnat, no, nějak sem se nedala a zkoušela a zkoušela, až sme tam stejně došly. Tekda pije už sunar 4 a miluje jahůdkový
Jo, aporblémy s kakáním nebo s bolením sme u sunaru taky neměli. U toho hutrilonu trochu joo, to měla docela průjmovitý častěji a i ten sunar pila docela víc s chutí než nutrilon. Sunar je klasika, existuje na trhu už tolik let, tak snad je opravdu dobrý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit