Nutrilon, Beba, Hami nebo Sunar??
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nutrilon, Beba, Hami nebo Sunar??
Ahoj mamči,
otázka zní, co by jste doporučily? Lindě bude teď v pondělí půl roku. Do teď má jednou denně Nutrilon 1, žádné problémy s jídlem nemáme. Tak mě zajímají Vaše názory a poznatky na různá mléka, zda zůstat u Nutrilonu nebo přejít na něco jiného, díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@aknelx my jsme vyzkouseli vsechna a vsechna mleka nam vyhovuji.ale nektere deti maji treba prujmy nebo zacpy nebo boleni briska. My jsme netrpeli nicim ani u jednoho z nich. Stejne je kvalita v podstate stejna a napriklad zrovna u nutrilonu platite ten nesmysl jen za znacku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli jí Nutrilon chutná a dělá dobře, neměnila bych. Já měla malýho od narození na Hippu, okolo roku a půl už ho nechtěl, tak jsem zkusila koupit ochucený Sunar a jsme teď na Sunaru, má ho každé ráno a bude mít, dokud mu bude chutnat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávám holce Sunar Complex a vyhovuje jí. Má ho od 5 týdnů a hned jí sedl. Žádné problémy s trávením, bolením, zvracením.
edit: překlep
Příspěvek upraven 05.09.14 v 08:00
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No právě přemýšlím o změně, Nutrilon je nejdražší. Ale třeba nedělá hrudky, co jiná mléka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme Nurilon, jeden z kluků dokonce ještě N Nenatal. To ani nevím jestli od jiných mlík je? A pak chci zkusit přejít na Babylove
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No on i ten Sunar šel s cenou nahoru. A cena za kg Sunaru Complex a kg Nutrilonu je téměř stejná. Pak se vyplatí objednat více balení z inter. lékárny. Hrudky u Sunaru neznám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aknelx
Když jí Nutrilon vyhovuje a chutná, tak bych ho neměnila. My kolem půl roku přešli z Nutrilonu na Sunar Complex, protože synovi Nutroš přestal jaksi chutnat. Sunar je proti němu lahodnej a voní, tak se mu ani nedivím:) ale asi „jen tak“ bych mléko neměnila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak je fakt, že se Sunar rozmíchává pomaleji, než Nutrilon, ale rozhodně vyloženě nehrudkuje:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli vyhovuje nutrilon tak bych nemenila. My jsme na hippu kvuli brisku a vyhovuje nam jako jedine
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My mame u obou deti Sunar Complex a parada, nehrudkuje, ale musi se v lahvicce jakoby michat dokola a netrepat, protoze jinak peni a mohl by delat problemy v brisku. Starsi pak presel na ochuceny, ale pak obycejny nechtel. Ted mame 6 tydenni mimco a jsme taky na Sunaru Complex, zatim chutna, ale chtela bych zkusit prejit na Bebivitu, ale z Nemecka. Snad bude chutnat. Ale prechazime prave kvuli te cene. U syna se dal Sunar koupit za 150 Kc a ted se pod 200 Kc nedostanu, ale to uz musi byt akcni. Taky teda objednavam pres internet. Ale pokud chtna male Nutros, asi bych u nej zustala. Mlicka by se nemela moc stridat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupuji buď Hami nebo Německou Bebivitu. Ta malému chutná nejvíc. Ale objednávám ji opravdu z Německa, protože vyjde o dost levněji, než tady u nás.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré ráno, my dáváme nyní Bebivitu. Ne kvůli ceně, ale že malé vážně sedla. Jeden čas jsme museli dávat i Nutrilon Low Lactose kvůli časté stolici, to u Bebivity úplně přešlo. A rozmíchává se perfektně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aknelx Záleží, jak jsi na tom finančně. Pokud bych na to měla, neměnila bych. Jednou denně nepřijde draho. Až bude mít příkrmy, bude pít třeba 2× denně, to taky jde.
Já teď zkoušela různá pokračovací mléka (nic moc nechtěla) a rozpustilo se mi všechno pěkně - Nutrilon, Sunar Complex, Babylove a Hami. Nakonec vzala Hami, ale možná to byla spíš náhoda. Nejlíp se rozpouštělo Babylove.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit