Mohu dát Nutriton do jakéhokoli umělého mléka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
38
19.7.10 10:04

Nutriton

Ahoj,může se přidávat Nutriton do kteréhokoliv UM? Máte s tím zkušenosti? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3627
19.7.10 10:19

Ano může. Já dávám do Hami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
19.7.10 10:32

jojo, já ho dokonce přidávám i do kaše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
19.7.10 10:46

JJ, do kaše jsem ho taky dávala, teď je malýmu 8,5měs. a do kaše už ho nepotřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
19.7.10 11:37

a ublinkávají vám dětičky méně? a nemají zácpu? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
19.7.10 12:08

Davala jsem ho i do caje, do vseho co potrebujes zahustit a zacpa nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
19.7.10 12:24

musím zaklepat, že zvracení přestalo úplně, zácpu zatím neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
20.7.10 23:37

Ahoj, jako jedine UM bych ho pridala kamkoliv, ale nemichala bych ho s jinym UM. Ted jsem to slysela od nutricni poradkyne. Rikala, ze by si to nikdy netroufla, protoze kazde to mleko preci jen obsahuje ruzne davky vitaminu a mineralu a vubec trochu jine slozeni. A neda se rict, jak to muze vzajemne reagovat na dite. Takze absolutne odmitla. L

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
21.7.10 16:03
Luciště píše:
Ahoj, jako jedine UM bych ho pridala kamkoliv, ale nemichala bych ho s jinym UM. Ted jsem to slysela od nutricni poradkyne. Rikala, ze by si to nikdy netroufla, protoze kazde to mleko preci jen obsahuje ruzne davky vitaminu a mineralu a vubec trochu jine slozeni. A neda se rict, jak to muze vzajemne reagovat na dite. Takze absolutne odmitla. L

ale Nutriton není UM,ale zahušťovadlo ze svatojánského chleba,které se přidává do mlíčka pro děti,které mají reflux,víš? :wink: 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
22.7.10 00:42
:-? Ja to cetla jako Nutrilon… trapne :-) diky!
Carina píše:
Luciště píše:
Ahoj, jako jedine UM bych ho pridala kamkoliv, ale nemichala bych ho s jinym UM. Ted jsem to slysela od nutricni poradkyne. Rikala, ze by si to nikdy netroufla, protoze kazde to mleko preci jen obsahuje ruzne davky vitaminu a mineralu a vubec trochu jine slozeni. A neda se rict, jak to muze vzajemne reagovat na dite. Takze absolutne odmitla. L
ale Nutriton není UM,ale zahušťovadlo ze svatojánského chleba,které se přidává do mlíčka pro děti,které mají reflux,víš? :wink: 8-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
23.7.10 08:49
Luciště píše: :-? Ja to cetla jako Nutrilon… trapne :-) diky!
Carina píše:
Luciště píše:
ale Nutriton není UM,ale zahušťovadlo ze svatojánského chleba,které se přidává do mlíčka pro děti,které mají reflux,víš? :wink: 8-)

v pohodě,je to docela matoucí název…taky nemohli přijít na lepší :roll: :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Teruna000
16.7.13 18:47

Ahoj, nemáte někdo zkušenost s přidávánìm Nutritonu do Hipp bio combiotic 1? Malej Hipp papal, ale ublinkával, tak nám doktorka doporučila Nutrilon AR, ale ten ho totálně zacpal a bolelo ho bříško. Vrátili jsme se k Hippu, ale začal i zvracet, tak nám v lékárně doporučili Nutriton…už nezvrací, ale bojím se, aby ho to neucpalo, jako Nutrilon. A nevíte, jak dlouho trvá, než se v zažívání projeví změna mlíčka?

• Citovat
  • Upravit
31594
16.7.13 19:15

Tak jestli ho to ucpe, to poznáš už tak za 24h, že bude mít tuhý kakání, to je jako když se dá kaše či jiné jídlo. Řekla bych, že trochu by to mohlo zmírňovat pití vody mezi krmeními, je to v podstatě vláknina a ta potřebuje tekutiny, aby se nacucla, když jich je dost, zácpu nezpůsobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Teruna000
16.7.13 19:23

@Gladys a nemáš recept, jak tu vodu do něj dostat? Nechce ani fenyklovej čaj :(

• Citovat
  • Upravit
31594
16.7.13 19:33
@Teruna000 píše:
@Gladys a nemáš recept, jak tu vodu do něj dostat? Nechce ani fenyklovej čaj :(

jó, to je u každého dítěte jiné, nicméně na fenyklový čaj se teda musím přemáhat i já :mrgreen: Natož aby to pily děti :lol:
Záleží kolik mu je, můžeš zkusit i nějaké jiné čajíky, no do 4m máš ruce trochu svázané :think: Leda udělat slabší mlíko, jako že na žízeň třeba z víc vody a podávat mezi jídly, já to tak někdy s mladým dělám, když dávám mlíko, tak mu tam dám víc vody, když má nějaký nepicí den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová