Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj,může se přidávat Nutriton do kteréhokoliv UM? Máte s tím zkušenosti? ![]()
JJ, do kaše jsem ho taky dávala, teď je malýmu 8,5měs. a do kaše už ho nepotřebuje.
Davala jsem ho i do caje, do vseho co potrebujes zahustit a zacpa nebyla.
musím zaklepat, že zvracení přestalo úplně, zácpu zatím neměla
Ahoj, jako jedine UM bych ho pridala kamkoliv, ale nemichala bych ho s jinym UM. Ted jsem to slysela od nutricni poradkyne. Rikala, ze by si to nikdy netroufla, protoze kazde to mleko preci jen obsahuje ruzne davky vitaminu a mineralu a vubec trochu jine slozeni. A neda se rict, jak to muze vzajemne reagovat na dite. Takze absolutne odmitla. L
Luciště píše:
Ahoj, jako jedine UM bych ho pridala kamkoliv, ale nemichala bych ho s jinym UM. Ted jsem to slysela od nutricni poradkyne. Rikala, ze by si to nikdy netroufla, protoze kazde to mleko preci jen obsahuje ruzne davky vitaminu a mineralu a vubec trochu jine slozeni. A neda se rict, jak to muze vzajemne reagovat na dite. Takze absolutne odmitla. L
ale Nutriton není UM,ale zahušťovadlo ze svatojánského chleba,které se přidává do mlíčka pro děti,které mají reflux,víš?
![]()
Carina píše:Luciště píše:ale Nutriton není UM,ale zahušťovadlo ze svatojánského chleba,které se přidává do mlíčka pro děti,které mají reflux,víš?
Ahoj, jako jedine UM bych ho pridala kamkoliv, ale nemichala bych ho s jinym UM. Ted jsem to slysela od nutricni poradkyne. Rikala, ze by si to nikdy netroufla, protoze kazde to mleko preci jen obsahuje ruzne davky vitaminu a mineralu a vubec trochu jine slozeni. A neda se rict, jak to muze vzajemne reagovat na dite. Takze absolutne odmitla. L![]()
Luciště píše:Ja to cetla jako Nutrilon… trapne
diky!
Carina píše:Luciště píše:ale Nutriton není UM,ale zahušťovadlo ze svatojánského chleba,které se přidává do mlíčka pro děti,které mají reflux,víš?
Ahoj, jako jedine UM bych ho pridala kamkoliv, ale nemichala bych ho s jinym UM. Ted jsem to slysela od nutricni poradkyne. Rikala, ze by si to nikdy netroufla, protoze kazde to mleko preci jen obsahuje ruzne davky vitaminu a mineralu a vubec trochu jine slozeni. A neda se rict, jak to muze vzajemne reagovat na dite. Takze absolutne odmitla. L![]()
v pohodě,je to docela matoucí název…taky nemohli přijít na lepší
![]()
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s přidávánìm Nutritonu do Hipp bio combiotic 1? Malej Hipp papal, ale ublinkával, tak nám doktorka doporučila Nutrilon AR, ale ten ho totálně zacpal a bolelo ho bříško. Vrátili jsme se k Hippu, ale začal i zvracet, tak nám v lékárně doporučili Nutriton…už nezvrací, ale bojím se, aby ho to neucpalo, jako Nutrilon. A nevíte, jak dlouho trvá, než se v zažívání projeví změna mlíčka?
Tak jestli ho to ucpe, to poznáš už tak za 24h, že bude mít tuhý kakání, to je jako když se dá kaše či jiné jídlo. Řekla bych, že trochu by to mohlo zmírňovat pití vody mezi krmeními, je to v podstatě vláknina a ta potřebuje tekutiny, aby se nacucla, když jich je dost, zácpu nezpůsobí.
@Gladys a nemáš recept, jak tu vodu do něj dostat? Nechce ani fenyklovej čaj ![]()
@Teruna000 píše:
@Gladys a nemáš recept, jak tu vodu do něj dostat? Nechce ani fenyklovej čaj
jó, to je u každého dítěte jiné, nicméně na fenyklový čaj se teda musím přemáhat i já
Natož aby to pily děti ![]()
Záleží kolik mu je, můžeš zkusit i nějaké jiné čajíky, no do 4m máš ruce trochu svázané
Leda udělat slabší mlíko, jako že na žízeň třeba z víc vody a podávat mezi jídly, já to tak někdy s mladým dělám, když dávám mlíko, tak mu tam dám víc vody, když má nějaký nepicí den