Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A nemyslel si náhodou ,že ty půjdeš do práce a on bude na rodičáku…Tak yjsem takovýho znala a taky se ho zbavila..
Uff. Tak nevim, asi ty prvni prispevky, ktere Budulinek napsal, dost vypovidaji o tom, co je zac. Chjo.
Já si říkala že chlap co na všechny nářky že má někdo rozvrzanej vztah řekne že to je proto že manželoj chybí sex je něco divnýho… Dorazilo mne diskuzní tema - holky jen tak z nudy vyhoďte své dudy, nebo jak to bylo ![]()
NJn zdání klame…mě se nezdál od začátku a bylo mi jasný, že tu hledá sukni, když se podíval na můj profil.
![]()
Hanule píše:
Já si říkala že chlap co na všechny nářky že má někdo rozvrzanej vztah řekne že to je proto že manželoj chybí sex je něco divnýho… Dorazilo mne diskuzní tema - holky jen tak z nudy vyhoďte své dudy, nebo jak to bylo
On se nesmí divit, že to se sexem bylo po porodu na prd, když jsem byla po porodu sešitá kde se dalo jak zevnitř tak zvenčí a navíc jeho péče o zevnějšek a zejména chrup byla tak bídná, že by to normální ženská nepřekousla ani s náhubkem a litrem luxusního deodorantu…
Anony píše:Hanule píše:On se nesmí divit, že to se sexem bylo po porodu na prd, když jsem byla po porodu sešitá kde se dalo jak zevnitř tak zvenčí a navíc jeho péče o zevnějšek a zejména chrup byla tak bídná, že by to normální ženská nepřekousla ani s náhubkem a litrem luxusního deodorantu…
Já si říkala že chlap co na všechny nářky že má někdo rozvrzanej vztah řekne že to je proto že manželoj chybí sex je něco divnýho… Dorazilo mne diskuzní tema - holky jen tak z nudy vyhoďte své dudy, nebo jak to bylo
Brr, jsem se tu normálně oklepala… I já posílám svýho umejt zuby a vysprchovat pokud se chce líbat či něco víc… Nehodlám dostávat kvasinky a jiný potvory co se daj od špinavýho chlapa dostat.
Teda musím říct, že bývám k anonymním příspěvkům tohoto druhu skeptická, ale beru, že asi máš nějaký důvod (i když nechápu jaký, ale moje věc to koneckonců není
). Budulínek tě jistě pozná a nikdo jiný by ti to za zlé neměl ![]()
V každém případě mi teda chlapi jeho druhu (soudě podle projevů zde) vůbec nesedí, nemám prostě ráda tento druh „humoru“ ani vyjadřování atd. Takže já Budulínka nerada, ačkoli mi z některých příspěvků přišlo, že ho někteří rádi mají…
A jestli tě prudí přes SZ, tak bych to práskla, velebnosti a přeposlala adminům ![]()
Je mi neskutečně líto, že někdo, KDOSI V ANONYMITĚ mě tady neskutečně pomlouvá a navíc neprávem!!!!
Vůbec netuším s kým mám tu čest, pravděpodobně si mě někdo spletl, nebo to prostě někomu vadí, že chodím na tento server!!!
Je mi to opravdu líto, jaké jsou mezi námi lidi a je mi z toho upřímně na nic!!!!! Takovéto neskutečné lži!!!!
Znovu říkám, že tady mám, bohužel měl čisté úmysli, protože takovéto chování opravdu nesnesu!!!
Myslel jsem si , že vy ženy jste féroví a dá se s vámi diskutovat, ale tohle mě nesmírně zklamalo!!!!!!
Budulínku a opravdu myslíš že tu je každý zvědavý na tvé sice pravda bez sprostých slov ale přijde mi občas vcelku vulgární vystupování? Ze skoro každého příspěvku na který jsem narazila šlo v podstatě o to že ženský jsou hlupky co si za to že jim to neklape můžou tím že buď manželovi nedaj, nebo mu daj špatně… A druhá varianta je že budulínek je malej drobeček se kterým by se dámy měly ňuchňat. Normální příspěvek jsem ejště nezažila ![]()
Poslední věc, kterou dodám. Já jsem si zde vytvořil profil jakoby dítěte Budulínka, za kterého se jakoby vydávám a tímto způsobem sem se i choval. Mám rád zdraví humor a chtěl jsem vás zde tím bavit a rozhodně ne, se někomu dostávat pod sukni!!!!
To opravdu nemám za potřebí!!!!
Ale jedno mi tahle zkušenost dala, teď už vím, že ženy budou vždy stát při sobě i za cenu, že mě nějaký anonym pošpiní, který prostě nepochopil můj úmysl, ale to prostě nemá cenu.
Budulínku, pochybuju že by například můj 3letý syn který je sice schopný se zeptat proč mám prsenka a jestli mu ukážu pipinku by si vymyslel říkanku - holky jen tak z nudy vyvalte své dudy… Ta první věc je přirozený poznávání lidskýho těla (ale teda fakt mu ji neukazuju
), to druhý už je takový… trošku mimo téma, možná jsem moc konzervativní ale podle mne to už je vcelku vulgární. Tady není klub sprostonárodních písní ![]()
Budulinku, kdyby sis zalozil nick Cervena Karkulka a provozoval tento druh humoru, sklidil by si stejne reakce, nikdo by te neprotezoval jen proto, ze by ses vydaval za zenu.
Je to cele slovo proti slovu, bud je anonymni vedle jak ta jedle, nebo bojujes o posledni zachvev duveryhodnosti, kterou jsi nikdy nevzbuzoval.
bohuzel, zazila jsem osobu, ktera se takto vehementne obhajovala a pak byla naprosto nezvratne usvedcena z obrovske lzi.
Anonymni, jses si jista, ze Budulinek je opravdu tvuj ex? Podle ceho jsi ho poznala? Proc jsi anonymni? Jediny, kdo by nemel znat tvuj nick je Budulinek a ten ho, pokud pises pravdu, urcite zna, tak v cem je problem?
Ahoj holky, předem se omlouvám za anonymitu, ale pokud budete mít potřebu mi něco sdělit, vytknout, poradit, či jiné, ráda s váma pokecám přes SZ nebo v tomto tematu. Já na emimino chodím proto, abych si nechala poradit nebo poradila co můžu a je nefér, když to někdo zneužívá a vodí ostatní za nos
(toto má v profilu zaškrtnuté, že se o něj zajímá…asi měl chudák na mysli ukojení)
Budulínek898 je můj EX, četla jsem jeho příspěvky a nestačím se divit, co si navymýšlí, proto bych vám o něm chtěla napsat kousek pravdy, aby jste měly skutečný obrázek o tom, s kým diskutujete.
Tak tedy - jeho údaje v profilu nejsou pravdivé - ve skutečnosti má dvě děti - jedno se mnou, druhé dnes již téměř 9ti leté (jeho maminka s ním od Budulínka utekla, když mu byl půlrok a asi taky věděla proč)
Předpokládám, že jeho důvod, proč je na emimi je ten, aby mě špehoval a zkoušel(obsahy jeho SZ ani nebudu uvádět) a také aby se pobavil a nechal politovat od ženských tady na emimi.
Dále uvádím důvod, proč nechci, aby nás dále táhnul ke dnu a oblboval ostatní - už v mém 8.měsíci těhu se rozhodl, že přestane chodit do práce, tak marodil a následně dal výpověď a věnoval se jen svým koníčkům.
Jeho nejlepší záliba je protírat se na všemožných seznamkách a nyní našel další způsob, jak se dostat ženám pod sukni(omlouvám se za ten výraz) - tady na emiminu.
Nemyslím si, že je něco špatného, aby muž chodil na tyto stránky,ale opravdu jsou temata, která jsou ryze ženská a popravdě jsem neměla čest tady podiskutovat s mužem, který by byl schopen normálně diskutovat třeba na tema kojení
To, co bude s ženou, která má vyjít s dítětem z rodičovského příspěvku, z kterého sama platí veškeré náklady na bydlení a mimi ho nezajímá.
Podotýkám, že o tohoto 35letého flákače se nyní stará jeho maminka a nejspíš mu to moc vyhovuje, jen mu chybí to vzrůšo, co mu máma nedá a proto se nudí na netu a píše si básničky apod.
Synkovi je téměř 7měsíců a jsem šťastná, že ho mám i přesto, že to s jeho tatínkem prostě nejde.