O jaký si říct plat?

Anonymní
14.1.16 20:32

O jaký si říct plat?

Prosím o radu. Dnes jsem měla telefonický pohovor na práci pro portál známý lékař. Jednalo by se o komunikaci s pacienty a lékaři (žádné vnucování, jenom bych přijímala jejich hovory pokud by lékaři se np. chtěli do portálu zaregistrovat), editovala bych příspěvky, odpovídala na emaily. Jde o práci z domu. Firma je polská, sídlo mají v hlavním městě. Požadavky jsou polština a čeština jako mateřský jazyk a angličtina na komunikační úrovni. Nevím moc o jaký si říct plat na tuto pozici…musím znát 2 jazyky na mateřské úrovni což každý nemá a to by mělo mít na výši platu vliv i firma sídlí v hlavním městě tak by platové podmínky mohly být vyšší. Mám sice VŠ, ale to je pro tuto pozici asi úplně jedno…Děkuji za rady…anonymně protože se jedná a soukromé věci. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Meha
14.1.16 20:37

Je to vlastně administrativní pozice se znalostí jazyků.
Výhodou je práce z domova, že si budeš moct zřejmě organizovat práci částečně dle svého a odpadnou Ti náklady na dojíždění.
Viděla bych to na 20-25 tisíc hrubého.

• Citovat
  • Upravit
1175
14.1.16 20:39
@Anonymní píše:
Prosím o radu. Dnes jsem měla telefonický pohovor na práci pro portál známý lékař. Jednalo by se o komunikaci s pacienty a lékaři (žádné vnucování, jenom bych přijímala jejich hovory pokud by lékaři se np. chtěli do portálu zaregistrovat), editovala bych příspěvky, odpovídala na emaily. Jde o práci z domu. Firma je polská, sídlo mají v hlavním městě. Požadavky jsou polština a čeština jako mateřský jazyk a angličtina na komunikační úrovni. Nevím moc o jaký si říct plat na tuto pozici…musím znát 2 jazyky na mateřské úrovni což každý nemá a to by mělo mít na výši platu vliv i firma sídlí v hlavním městě tak by platové podmínky mohly být vyšší. Mám sice VŠ, ale to je pro tuto pozici asi úplně jedno…Děkuji za rady…anonymně protože se jedná a soukromé věci. Děkuji

Nedalo by se zjistit, jaký jsou tam platy nebo plat v jiné firmě na podobné pozici? abys měla nějakou představu. Já bych to tipla tak cca na 25 hrubýho, když je to z domu, ale zároveň jsou tam ty jazyky…ale je to střela od boku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
14.1.16 21:16

Pokud znáš na mateřské úrovni dva jazyky tak bych nešla pod třicet, spíše víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.16 21:17

No právě nevím jak zjistit jaké tam mají platové podmínky…zase se nechci podcenit… Bylo by to na 3/4 úvazku čili 6h denně.

• Citovat
  • Upravit
Meha
14.1.16 21:22
@Anonymní píše:
No právě nevím jak zjistit jaké tam mají platové podmínky…zase se nechci podcenit… Bylo by to na 3/4 úvazku čili 6h denně.

20 tis

• Citovat
  • Upravit
1175
14.1.16 21:34
@Anonymní píše:
No právě nevím jak zjistit jaké tam mají platové podmínky…zase se nechci podcenit… Bylo by to na 3/4 úvazku čili 6h denně.

právě tam je strašně velkej kontrast těch jazyků a toho, že je to práce z domu a ještě spíš kancelářská…takže taková sekretářka, co umí dobře jazyky (nemyslím to nijak zle), tam se to velmi těžko vyvažuje :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
14.1.16 21:44

Ja ti nevim, zase tady na ostravsku umi polsky kazdy 3 plynule.. abys nenarazila, spocitej si kolik bys asi chtela na hodinu a vynasob, pridej, uber..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
14.1.16 21:44

6 h denne, administrativni prace z domova - rekla bych, ze za „dvacku“ budes rada… cestinu ma jako materstinu 10 milionu lidi a polstinu zna na materske urovni pulka Slezska, kdyz to prezenu (nechytejte me za slovo), tj. maji kde brat. Kdyby slo o francouzstinu a nemcinu na materske urovni, bylo by to neco trochu jineho. Myslim si, ze i tech 20 kilo budes rada, pokud ti vubec daji. Spis si myslim, ze to bude pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
14.1.16 21:48
Presne, taky si myslim, ze to nebude tak horke. Navic ten region ma vysokou nezamestnanost a nizke platy. Podle me firma nepocita s tim, ze by platila vic, nez 15ku, pokud znaji mistni „tarif“… ale nemusi to tak byt.
@MarieOVMUC píše:
Ja ti nevim, zase tady na ostravsku umi polsky kazdy 3 plynule.. abys nenarazila, spocitej si kolik bys asi chtela na hodinu a vynasob, pridej, uber..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.16 21:50

Pri plnem uvazku bych si rekla 30tis brutto. Prinejhorsim Ti reknou, ze Ti daj min. Ale na o moc vic penez bych to nevidela, lidi co umi cesky i polsky neni uplne malo ( sama jich znam nekolik), a ta prace neni evidentne nic narocneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
14.1.16 22:07

Ahoj. Také bych se pohybovala zhruba v rozmezí 25 až 30 tisíc hrubého. Ale mnohé pražské firmy umí i překvapit. Takže bych se držela zlatého pravidla - k platu, který by sis představovala, přidej tři až pět tisíc. A o to by sis měla říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
14.1.16 22:23
@umea píše:
Presne, taky si myslim, ze to nebude tak horke. Navic ten region ma vysokou nezamestnanost a nizke platy. Podle me firma nepocita s tim, ze by platila vic, nez 15ku, pokud znaji mistni „tarif“… ale nemusi to tak byt.

Jako který region má nízké platy? Zakladatelka psala, že firma je z hl. města. Nebo jsem to špatně pochňápala já??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
14.1.16 22:29
@darkgreen píše:
Jako který region má nízké platy? Zakladatelka psala, že firma je z hl. města. Nebo jsem to špatně pochňápala já??? :lol:

Firma ano, ale uchazeči mohou být třeba z Ostravska.

• Citovat
  • Upravit
311
14.1.16 22:34
@Meha píše:
Firma ano, ale uchazeči mohou být třeba z Ostravska.

To by měli trochu z ruky, ne? Z toho Ostravska na to Pražsko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat