O jménech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
59341
5.1.17 10:52

@kvetinka.neznalka to vybereš jméno dle cizích lidí :roll: :roll:, my tedy vždy vybrali jméno co se nám líbí a názory ostatních nás nezajímali :lol: Taková Klotylda bude určitě originálnější, nebo dej Angelu to bude originalita sama :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4421
5.1.17 10:56
@Markéta80 píše:
@kvetinka.neznalka to vybereš jméno dle cizích lidí :roll: :roll:, my tedy vždy vybrali jméno co se nám líbí a názory ostatních nás nezajímali :lol: Taková Klotylda bude určitě originálnější, nebo dej Angelu to bude originalita sama :mrgreen: :mrgreen:

Angelu nee, prosím! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
5.1.17 10:56

Proc bych mela byt nestastna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59341
5.1.17 11:00
@juliettee píše:
Angelu nee, prosím! :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: ale určitě by jich moc nebylo :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
5.1.17 11:01
@Markéta80 píše: :mrgreen: :mrgreen: ale určitě by jich moc nebylo :mrgreen: :mrgreen:

No to si piš, že nebylo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12006
5.1.17 11:04

Taky rozhodně nešťastná nejsem.. A moje mamka taky ne.. To jsou zase bláboly :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16047
5.1.17 11:05
@kvetinka.neznalka píše:
Je originálnější Nela nebo Nina? A jsou pěkné zdvojené souhlásky viz Nella, Ellen? Co je v originále? A Stella je původně 2l? Platí karmická vibrace a Lenky jsou nešťastné?

V roce 2015 dalo jméno Nela cca 1100 rodičů, Nella dalších 150, Nina asi 250 (ale je na vzestupu, v roce 2016 to bylo určitě víc).
Podívej se na www.kdejsme.cz, tam uvidíš rozložení a počet jmen z jednotlivých let. Zdvojené souhlásky mi přijdou směšné, pokud je u nás už jméno jen s jednou (např. fakt nechápu, co někoho vede k tomu dát Emma místo Ema, asi nerozumím karmickým vibracím).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
5.1.17 11:34

Jsem Lenka a mozna asi jsem nestastna, ale nikdy jsem to neprisuzovala jmenu, mam obdobi ze se na me vsechno hrne a ostatnim vse vychazi, ze nic nemam a ostanim vse spadne do klina,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24083
5.1.17 11:36
@LenkaNov píše:
U Niny je velký problém s tím, že spousta dětí i některých dospělých ani neví, jak se správně vyslovuje :zed:

A jak správně se to vyslovuje? Tomu moc nerozumím, vždyť dle mě na tom není nic těžkého, tak jak se to píše, ně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6113
5.1.17 11:41

Originalni neni ani Nina ani Nela, obojich je vsude plno. Zdvojene souhlasky se mi osobne nelibi, obzvlast v kombinaci s ceskym prijmenim s hackama, carkama a -ova na konci. Zadnou nestastnou Lenku neznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
5.1.17 11:46

@kvetinka.neznalka co se tyka te karmicke vibrace, tak na tu verim, sama mam docela nestastne jmeno Miluse a to vsude v knihach pisou, jak maji Miluse tezkou karmu a doporucuji jmeno nedavat nebo kdyz uz tak prejmenovat se. Docela vazne nad tim uvazuji :-(.

Lenky dle knihy maji taky tezke vibrace a karmicke zatizeni ve vztahu k jmenu k cemuz bych se priklanela, neznam ve svem okoli jedinou v pohode zijici Lenku :-). Mozna se tomu prisuzuje az moc velka vaha, ale na me to tedy sedi a na me kamaradky taky.

Stella je moc pekne jmeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25075
5.1.17 12:05

@kvetinka.neznalka Z tebou jmenovaných se mi líbí jen Nina. Sama jsem nad ní uvažovala, ale nenašla jsem pěkné oslovení.
Další jsou na mě taková momentální moderna, co se mi už pomalu protiví. A zdvojené? Lituju učitele a lidi na úřadech, když si dneska lidi ve jménech přidávají zdvojená písmena nebo písmeno h (Thobias, atd). Pak budou 5 žáků „stejného“ jména ve třídě, ale každý se bude psát jinak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25075
5.1.17 12:06
@Markéta80 píše:@kvetinka.neznalka to vybereš jméno dle cizích lidí :roll: :roll:, my tedy vždy vybrali jméno co se nám líbí a názory ostatních nás nezajímali :lol: Taková Klotylda bude určitě originálnější, nebo dej Angelu to bude originalita sama :mrgreen: :mrgreen:

Tohle mě taky zaráží :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
5.1.17 12:12

@soustruznice Miluška je krásné jméno, chtěla jsem ho dát dceři, ale máme kluka. Karmy mi můžou akorát tak políbit víte co… Štěstí je stav, který si sami vytváříme a se jménem nemá nic společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
5.1.17 18:04

Originálnější je Nina :-) Ninka, Ninuška, Ninuš… Nela je jak pro psa, za mě. Jinak, zdvojení neholduji a nelíbí se mi! Na karmu nevěřím, to bych nemohla dát téměř žádné jméno!!! Ani Klára, Vojtěch… Je jich hodně moc, co se nedoporučují podle karmy! Takže na tu já se neohlížím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze