Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Můj favorit pro našeho druháka je Gábina (u nás tedy Gabriela - ty nechceš „R“)
A naše prvorozená se jmenuje Kamila (svátek 31.května) ![]()
Jinak… Lucie - super jméno! Chválííím
![]()
Kamarádka má prvorozenou Lucii a druhou dcerku NELU, říkala, že se to k sobě hodí - jako Lucka a Nelka
…jinak Nela má svátek 2.2.
za sebe mluvit nemůžu - mám 2 kluky
a holčičí jména jsem měla vymyšlená úplně jiná než se tu píše - ale to je jiná věc
…
@FreeLady12 píše:
Můj favorit pro našeho druháka je Gábina (u nás tedy Gabriela - ty nechceš „R“)A naše prvorozená se jmenuje Kamila (svátek 31.května)
Jinak… Lucie - super jméno! Chválííím![]()
![]()
Gabriela je pěkný, ale je tam to R… Kamilu bych asi i dokázala vzít na milost
Teď ještě vymyslel Tereza… ![]()
@Gerberka píše:
Kamarádka má prvorozenou Lucii a druhou dcerku NELU, říkala, že se to k sobě hodí - jako Lucka a Nelka…jinak Nela má svátek 2.2.za sebe mluvit nemůžu - mám 2 kluky
a holčičí jména jsem měla vymyšlená úplně jiná než se tu píše - ale to je jiná věc
…
Jj, Nela je taky.mezi mými favority, teď koukám, že jsem ji nenapsala. Ale to je pro mojeho proste ‚fuj‘… Fakt mě s tím se*e
@Třesulka píše:
A co Eliska?(5.10)
Na to jsem alergická
já vím že to se mnou není jednoduchý ![]()
Teď si vzal kalendář a že co teda Verča… Jo, to bych snad i přežila ![]()
@Anonymní píše:
Na to jsem alergickájá vím že to se mnou není jednoduchý
Teď si vzal kalendář a že co teda Verča… Jo, to bych snad i přežila
Veronika? Vždyť je tam „R“ ![]()
Tak Verča - Veronika - ta má svátek tuším 7.2. - to by šlo s tím svátkem, aby to neměla zároveň s narozeninami, když bude červencová…
@FreeLady12 píše:
Veronika? Vždyť je tam „R“
Já vím… Ale furt lepší než Eleanor, i zdrobněliny jsou hezčí. Holce Kristýně se říká Kristo, to se mi ježí chlupy.
Kamila - myslím optimální k tvým požadavkům
- k Lucii se pěkně hodí, je taková nadčasová, nikdy to nebyla a není hitovka a zní pěkně.
Pěkný den, prosím o respektování anonymu. Díky.
Nikdy by mě nenapadlo, že založim diskuzi na hledání jména, ale jsem už zoufalá
Muž říká, že mám hrozně moc požadavků, do kterých se on se svými návrhy absolutně nevleze a tím pádem se nedokážeme na ničem shodnout.
Termín mám uprostřed prázdnin, takže první co nechci, aby byl svátek dítěte v té době. Vypadá nám tedy manželova Kristýna. Dále nechci, aby jméno obsahovalo R, aby bylo extra dlouhé (vypadává Kateřina), aby mělo pěkné zdrobněliny pro použití v dospělosti (třeba u dvou dospělých Andreí se oběma říká i po třicítce Andrejko, pardon, ale pro mě šílený) a aby to nebyl nějaký extrém.
Příjmení je běžné, české, něco jako Novákovi. První dcera je Lucie, takže bych ráda, aby to i k tomu trochu ladilo.
Z mých návrhů Julie, Ela, Simona, Nela nebo Alice se mu nelíbí nic a navrhuje pro mě nepoužitelna jména jako Eleanora, Andrea, Kristýna… Už jsem i přemýšlela, že to dáme podle porodníka, ale co jsem koukala na stránky porodnice, mohl by z toho být Dušan nebo Damilila, což raději nee
Pohlaví nevíme a vědět nebudeme, takže ve hře je tedy i jméno na kluka, tam by chtěl Honzu, kterých je na můj vkus až až…
Pomoc…