Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Hana, Soňa k Lucii by šla krásně Anna, ale ta má svátek ke konci července
Co se ti nelíbí na Honzovi
moc jich není
u malých dětí neznám teda žádnýho všechno to jsou chlapi 30 a výš s tímhle jménem…
@Anonymní píše:
Já vím… Ale furt lepší než Eleanor, i zdrobněliny jsou hezčí. Holce Kristýně se říká Kristo, to se mi ježí chlupy.
no mám kamarádku Kristýnu a Kristo jí nikdo nikdy neřek..říká se jí Kristi, Kristýno, Týno nebo Kiki
@brumdinka píše:
Co se ti nelíbí na Honzovimoc jich není
u malých dětí neznám teda žádnýho všechno to jsou chlapi 30 a výš s tímhle jménem…
jinak co třeba Laura
no mám kamarádku Kristýnu a Kristo jí nikdo nikdy neřek..říká se jí Kristi, Kristýno, Týno nebo Kiki
S dcerou jsou ve třídě 4
Jako jinak by mi to neva, ale v mým okolí jich je jak máku
Jakub (Ondřej vypadává ze hry skrze „R“) a holka Vilma, Alexandra (Saška, i když tam je R), Stella.
Fakt jo zajímavý…já to jméno u malých dětí opravdu nezaregistrovala…tak asi jiný kraj ![]()
Ja jsem pro Alici… mame doma
my mame prvorozenou Alici a zase jsme u druhorozene premysleli o Lucii… libi se mi ta presmycka… ale mame jednu uz v rodine, tak nakonec mame Lindu… tu jsem chtela odjakziva… ale napoprvy neprosla…napodruhy jo… mimochodem ma svatek 1.9. a narozky 4.9… zatim jsou ji dva, tak nenadava ![]()
Ještě mě napadlo moje kamarádka Lucie má dceru Violu..těch opravdu moc není a je to zajímavé jméno ![]()
Já jsem Lucie, maminku mám Lenku a dcera je Ellen a bráška je Lukáš
žádná nemáme svátek v létě:-)
@brumdinka píše:
Ještě mě napadlo moje kamarádka Lucie má dceru Violu..těch opravdu moc není a je to zajímavé jméno
Ježíš to je kraaasny jmeno, Violka… Nooo… ![]()
@brumdinka píše:
Fakt jo zajímavý…já to jméno u malých dětí opravdu nezaregistrovala…tak asi jiný kraj
Jenda je hezký, ale když se mu říká Honza, tak mám osypky. ![]()
Libí se mi Natálie, nebo Sofie, ale těch je už dost. Co Monika?
My máme také české příjmení. Prvorozená je Zuzana (11.8.) a pro druhé máme Lenka (21.2.). Známá me lenkua Lucku a je to taky moc hezké
Pro kluka jsem chtěla Tomáš a manžel Jirku, ale nakonec to bude Petr
Sousedi mají Lucii a Nicol…ovšem kdy mají Nikoly svátek nevím, my v rodině žádnou nemáme.