Jméno k Lucii

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5894
30.12.16 10:15

A co Jitka5.12., Lidie 14.12.? Slavily by spolu. Kluk Zdeněk, Honza, Tonda, i kdyz ten je asi dlouhy. Ja jsem vybirala ze jmen předků. Mela jsem omezeny vyber a lepe se mi rozhodovalo, i kdyz ono moc nebylo o cem, bylo to vlasne jasne hned, ale mame vsude R :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12896
30.12.16 10:17

Stela, Silvie, Zoja, Kamila, Diana, Jana(dnes ne moc dávané).
Mimochodem Andreám obvykle včetně těch malých říkáme Andy nebo Andry.
Z klučičích Michal(Michael), Martin, Filip, Ivo, Vilém, Kamil, Dan.
A určitě ještě mnoho dalších, schválně jsem dala klasičtější i méně klasická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
30.12.16 10:20
@Anonymní píše:
Já vím… Ale furt lepší než Eleanor, i zdrobněliny jsou hezčí. Holce Kristýně se říká Kristo, to se mi ježí chlupy.

Osobně jsem na jméno Kristýna úplně alergická, jeho nositelky, které jsem kdy znala, byly pěkné mrchy… mi nesmí přes práh :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
30.12.16 10:24

Máme Natálie, Lucie a třetí je Klára, ale ta má svátek v srpnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
30.12.16 10:29

No vidíš, Tobě vadí Andrejka, a mně se dělají osypky z Verči :mrgreen: Asi s Tebou fakt mlátí hormony, když kvůli R vyřadíš kdeco, a pak Veroniku bys brala.

IMHO Lucie a Julie by bylo nejlepší (i svátky u sebe atd.), ale jinak ta Kamila je docela fajn - a svátek má taky dobře.

Janiček znám malých celkem dost, i když k Lucii by to taky celkem šlo. A co třeba Soňa? Nebo Diana (tu má kamarádka)? Jinak my máme Alžbětu, ale to mi moc nejde k Lucii (když jsi to chtěla „sladit“).

A pro kluka my jsme měli vybraného Viléma: to mi přijde super, mezinárodní, ne exotické, a přitom to nemá každý. Případně by mi přišel dobrý ještě Štěpán. Ani jedno nemá R…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
30.12.16 10:31

Štěpán, Lukáš, Kryštof, Lucie, Stela… Moji favorité… :P ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
30.12.16 10:35

@Slečna Ferka Alžběta super! :mrgreen: A to mě zase vadí Andrejka i Verča :mrgreen: i když Andrejka - když se to řekne takhle, tak je to docela pěkné. Ale Andrea - to je jak pro chlapa. A Eleanora se mi docela líbí.
A co Žofie? Svátky nemají u sebe, ale Lucie Žofie se podle mě hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.16 10:35
@Slečna Ferka píše:
No vidíš, Tobě vadí Andrejka, a mně se dělají osypky z Verči :mrgreen: Asi s Tebou fakt mlátí hormony, když kvůli R vyřadíš kdeco, a pak Veroniku bys brala.

IMHO Lucie a Julie by bylo nejlepší (i svátky u sebe atd.), ale jinak ta Kamila je docela fajn - a svátek má taky dobře.

Janiček znám malých celkem dost, i když k Lucii by to taky celkem šlo. A co třeba Soňa? Nebo Diana (tu má kamarádka)? Jinak my máme Alžbětu, ale to mi moc nejde k Lucii (když jsi to chtěla „sladit“).

A pro kluka my jsme měli vybraného Viléma: to mi přijde super, mezinárodní, ne exotické, a přitom to nemá každý. Případně by mi přišel dobrý ještě Štěpán. Ani jedno nemá R…

No já bych šla do Julie hned, i svátek, i hodně k Lucii. Jenže s chlapem nehnu. Osobně bych raději zkousla R ve jméně než nemožnost ho pěkně skloňovat :nevim: A právě zrovna Verča se dá skloňovat pěkně i v dospělosti, Ahoj Veru, Verčo… Není to přehnaně tvrdý jak třeba ta Andrea. Kurňa to je situace :roll: Hormony zasr… :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9335
30.12.16 10:38
@Anonymní píše:
No já bych šla do Julie hned, i svátek, i hodně k Lucii. Jenže s chlapem nehnu. Osobně bych raději zkousla R ve jméně než nemožnost ho pěkně skloňovat :nevim: A právě zrovna Verča se dá skloňovat pěkně i v dospělosti, Ahoj Veru, Verčo… Není to přehnaně tvrdý jak třeba ta Andrea. Kurňa to je situace :roll: Hormony zasr… :zed: :mrgreen:

To je zvláštní, ať si to řeknu jak chci, tak to pro mě hezký není- ani Verčo, ani Veru.
Edit: Rejpat nechci, jenom takové zamyšlení, co na tom ty lidi mají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.16 10:40
@Takyjedna píše:
To je zvláštní, ať si to řeknu jak chci, tak to pro mě hezký není- ani Verčo, ani Veru.
Edit: Rejpat nechci, jenom takové zamyšlení, co na tom ty lidi mají…

Jj v pohodě, já to mám podobně třeba s Eliškou

• Citovat
  • Upravit
9335
30.12.16 10:41
@Anonymní píše:
Jj v pohodě, já to mám podobně třeba s Eliškou

:mrgreen: S Eliškou to mám taky. Ale třeba ta Alžběta je pěkná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
30.12.16 10:42

Hana, Soňa k Lucii by šla krásně Anna, ale ta má svátek ke konci července

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
30.12.16 10:45

Žofie :) pro kluka Tomáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
30.12.16 10:47

Co se ti nelíbí na Honzovi :lol: moc jich není :nevim: u malých dětí neznám teda žádnýho všechno to jsou chlapi 30 a výš s tímhle jménem…

jinak co třeba Laura ;)
@Anonymní píše:
Já vím… Ale furt lepší než Eleanor, i zdrobněliny jsou hezčí. Holce Kristýně se říká Kristo, to se mi ježí chlupy.

no mám kamarádku Kristýnu a Kristo jí nikdo nikdy neřek..říká se jí Kristi, Kristýno, Týno nebo Kiki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.16 10:49
@brumdinka píše:
Co se ti nelíbí na Honzovi :lol: moc jich není :nevim: u malých dětí neznám teda žádnýho všechno to jsou chlapi 30 a výš s tímhle jménem…

jinak co třeba Laura ;)

no mám kamarádku Kristýnu a Kristo jí nikdo nikdy neřek..říká se jí Kristi, Kristýno, Týno nebo Kiki

S dcerou jsou ve třídě 4 8o Jako jinak by mi to neva, ale v mým okolí jich je jak máku

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence