Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zalezi, jak moc stara
Thekla, Nothburga, Hanelora, Karla, Johanna, Judita, Ludmila, Vaclava, Marianna, Andela, Amalie, Zofie, Josefa, Frantiska
@Anonymní píše:
Ahoj,nemůžeme se s mužem dohodnout na jméně pro holčičku, termín mám za 4 týdny. Líbí se nám starší jména - nápady? Jaká jména jste volili vy? Jak se tvářilo okolí? Děkuji za inspiraci.
Alžběta
Kdyz si vzpomenu na starsi herce vzdycky se mi libil T(h)eodor (Pistek), ve filmu Kristian se mi vzdycky libil, nebo serial Novakovci tam Maxmilian a Maxe i mame.
@Anonymní píše:
Ahoj,nemůžeme se s mužem dohodnout na jméně pro holčičku, termín mám za 4 týdny. Líbí se nám starší jména - nápady? Jaká jména jste volili vy? Jak se tvářilo okolí? Děkuji za inspiraci.
Mariana, Běta, Květa, Kateřina, Anička, Johanka…
Oprášili jsme dnes už neobvyklé jméno staré jméno a v záplavě Emmiček, Ellenek, Klaudynek a Śarlotek je naše Karlička jedinečná.
@Kelsey píše:
Kdyz si vzpomenu na starsi herce vzdycky se mi libil T(h)eodor (Pistek), ve filmu Kristian se mi vzdycky libil, nebo serial Novakovci tam Maxmilian a Maxe i mame.
Máme Věrku. V rodině se jméno líbí. Kamarádka, která je taky Věra mi řekla, že je to blbý jméno, ať vymyslíme jiné. ![]()
Ahoj,
nemůžeme se s mužem dohodnout na jméně pro holčičku, termín mám za 4 týdny. Líbí se nám starší jména - nápady? Jaká jména jste volili vy? Jak se tvářilo okolí? Děkuji za inspiraci.