Obarvení látky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
781
14.12.09 14:11

Obarvení látky

Ahoj, mám dotaz: když jsme zařizovali byt, koupili jsme v Ikea pohovku s potahem v bílé barvě s tím, že ho pak obarvíme na barvu,k terá by se nám hodila (z těch jimi nabízených barev se nám žádná nelíbila :-( ). Je to tahle: http://www.ikea.com/…ts/S69805845 - takže potahu opravdu kus. Prát už jsem ho prala, to není problém, když to v létě mělo kde uschnout. Ale toho barvení se bojím, do pračky by se to vešlo, ale jak mít všechny kusy úplně stejné? A navíc, do sušičky to nesmí, a když to budu sušit, barva steče k jednomu kraji a nebude to rovnoměrné :think: :cry:
A teď už víme (už delší dobu, tedy :oops: ), že bychom potah potřebovali obarvit na oranžovo, ale nevíme, jak to udělat, aby nebyl flekatý. Nemáte někdo tip na provozovnu, kde by tohle dělali? Pokud možno někde v Praze…
Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2081
14.12.09 16:58

Tip ti nedam, jenom doporucim, at to opravdu nedelate sami, my si kdysi barvili potah na Klippan, ktery je tedy vyrazne mensi, a dopadlo to desne…flekate, osklive, takze jsme je pak stejne vyhodili…snad to nekdo dela, i kdyz jsem o necem takovem neslysela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
14.12.09 20:17

Právě, toho se strašně bojím… to bych to radši nechala bílé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie