Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Za 1.se nevyjadřovat o těhotenství jako zabřeznutí
za 2. věnuj se jí a aktivitám jako nyní, jen v něčem polevit, ubrat a za 3.být tu pro ní po porodu a být připraven na příval hormonů.
Ja myslim, ze to prijde samo. Mozna by si zena mela precist nejake denicky zde o problemech s otehotnenim. Nebranili jste se, tak ho ted prece nevyskrabne kvuli vyletum na kole. Vztah se s ditetem samozrejme meni, ale je to hezky a zajimavy posun, zjistis, jak silny vas vztah je. Proste jen davej dal najevo, ze se tesis, ze to spolu zvladnete a vas zivot bude bohatsi.
Ne, jakmile se narodí dítě, vaše láska skončí s všechno hezké s ní. ![]()
Já za sebe můžu říct, že manžela nemiluju po porodu stejně jako dřív - miluju ho totiž ještě víc
Jestli je mezi váma všechno v pořádku teď, tak nevím proč by se to mělo měnit k horšímu (spíše tedy naopak). Po porodu to mezi lidma začíná škobrtat proto, že tam bylo něco špatně už předtím. Tak nějak bych to řekla i ženě. Taky jsem se bála, že až budeme mít dítě, tak už nebudou výlety apod. Ale ejhle, když jdeme na výlet i s prckem, tak ten výlet je o 100% lepší než když jsme byli sami. Zkusila bych jí ukázat ty stránky, na které se může těšit (spíše než abych jí říkala, že není důvod bát se toho, čeho se bojí - to by v ní mohlo vyvolat pocit, že nechápeš co teď prožívá).
@Horsedick no, myslim, ze problem bude nekde uplne jinde… jen muj pocit.
A proč byste nemohli s dítětem cestovat a podnikat výlety? Dítě neni handicap.
My teda s manželem máme teď i se synem báječný vztah. Naopak nás to teď ještě sblížilo.
@scentini píše:
Zabřezla
Když se tady může těhulkovat a mimískovat, tak se tu může asi i zabřeznout. ![]()
Zabřeznutí jsem napsal schválně a jen jsem čekal, kdo se chytí..:-)
@belladonna píše:
Když se tady může těhulkovat a mimískovat, tak se tu může asi i zabřeznout.
Možný je asi všechno ![]()
@Horsedick píše:
Zabřeznutí jsem napsal schválně a jen jsem čekal, kdo se chytí..:-)
Potom jsi ve 37 letech buran, tohle vtipný není. I když si to myslíš.
Mě nepřijde že by to psal 37 letý rozumný chlap
Takový by snad věděl co dělat? On ji zná, jak jí pomoct. A oba jsou už celkem vyzrálý dospělý lidé, takže nedávat si pozor, očekávat že to dlouho potrvá a pak být hin že se najednou povedlo, když se nechránili a brečet nad rozlitým mlíkem mi přijde na pár, ve věku kolem 18. Třeba se pletu, nečetla jsem celou diskusi, ale úvod zakl. je nějak podivný ![]()
Akivadsha: Jí to říkám taky, že to dáme a budem se mít pořád fajn.
Xxx
Příspěvek upraven 28.11.16 v 20:32