Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj jsem trošku nesva. Mám nějaké dva týdny zpoždění menstruace. Může se stát že jsem těhotná? I když používáme s přítelem kondom?. Už se mi stalo že jsem kolikrát měla zpoždění 2 měsíce. Ale stalo se i že jsem měla zánět ledvin a mesicky jsem neměla 56 dnů. Začala jsem brát antibiotika a mesicky přišli. A teď zase zpoždění.
Těhotenský test ti vyšel jak?
Jen kondom je málo v situaci, kdy dítě fakt 100% nechceš. Máš se chránit i ty. Co kdyby praskl? Máš doma aspoň pilulku po?
Ahojky dnes som byla gynekologii na prohlídku o miminko se snažíme rok a pol tak mi spravila různé vysetrenia zobrala viter atd potom mi spravila ultrazvuk no viděla něco na vaječníků neví přesně o co se jedná je to moc malé mysli si že myom výsledky pridu za týden menstruace mám dostat o 7 dni pred ovulaci sme se s partnerem snažili ale asi zbytečné tak som v strese ale budu výsledky chcem vediet vás názor děkuji
![]()
Ahoj jsem trošku nesva. Mám nějaké dva týdny zpoždění menstruace. Může se stát že jsem těhotná? I když používáme s přítelem kondom?. Už se mi stalo že jsem kolikrát měla zpoždění 2 měsíce. Ale stalo se i že jsem měla zánět ledvin a mesicky jsem neměla 56 dnů. Začala jsem brát antibiotika a mesicky přišli. A teď zase zpoždění.