Obávané těhotenství

Anonymní
8.3.24 17:00

Obavane těhotenství

Ahoj jsem trošku nesva. Mám nějaké dva týdny zpoždění menstruace. Může se stát že jsem těhotná? I když používáme s přítelem kondom?. Už se mi stalo že jsem kolikrát měla zpoždění 2 měsíce. Ale stalo se i že jsem měla zánět ledvin a mesicky jsem neměla 56 dnů. Začala jsem brát antibiotika a mesicky přišli. A teď zase zpoždění.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37132
8.3.24 17:12

Tak si udělej test. Kondom není 100% ochrana. Možné je vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
8.3.24 17:26

A jak to máme vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
8.3.24 17:36

A co těhotenský test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35864
8.3.24 17:41
@Anonymní píše:
Ahoj jsem trošku nesva. Mám nějaké dva týdny zpoždění menstruace. Může se stát že jsem těhotná? I když používáme s přítelem kondom?. Už se mi stalo že jsem kolikrát měla zpoždění 2 měsíce. Ale stalo se i že jsem měla zánět ledvin a mesicky jsem neměla 56 dnů. Začala jsem brát antibiotika a mesicky přišli. A teď zase zpoždění.

Těhotenský test ti vyšel jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8864
9.3.24 07:15

Jen kondom je málo v situaci, kdy dítě fakt 100% nechceš. Máš se chránit i ty. Co kdyby praskl? Máš doma aspoň pilulku po?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nat463
9.3.24 09:47

@JancaS84 negativní

• Citovat
  • Upravit
3
11.3.24 22:19

Ahojky dnes som byla gynekologii na prohlídku o miminko se snažíme rok a pol tak mi spravila různé vysetrenia zobrala viter atd potom mi spravila ultrazvuk no viděla něco na vaječníků neví přesně o co se jedná je to moc malé mysli si že myom výsledky pridu za týden menstruace mám dostat o 7 dni pred ovulaci sme se s partnerem snažili ale asi zbytečné tak som v strese ale budu výsledky chcem vediet vás názor děkuji :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí