Jde nějak zkrátit menstruace?

Anonymní
7.3.24 11:08

Jde nějak zkátit menstruace?

Ahoj,
Nemáte někdo zkušenost se zkácením MS? Třeba o 2 dny. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37132
7.3.24 11:47

Můžeš brát hodně vitamínu C, ten zmírňuje krvácení. Jinak leda hormonama od Dr :nevim: záleží jak to mas dlouhé a proč to chceš krátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2287
7.3.24 12:52

Pokud máte MS delší jak 5 dní, pak je možné, že máte něco v nepořádku s hladinami hormonů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
7.3.24 14:53

Ustřihnout :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
7.3.24 15:01
@LadaSva píše:
Pokud máte MS delší jak 5 dní, pak je možné, že máte něco v nepořádku s hladinami hormonů.

Děláš si srandu? 8o

Těžko ji zastavíš nebo zkratis, pokud máš délku krvácení v normálu. Pokud by to bylo „nekonečné“, tak jsou léky na zastavení. Mně je doktorka předepsala, když jsem silne krvácela 3 týdny. Do dvou dnů s léky to ustalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
7.3.24 15:40
@LadaSva píše:

Dobrej vyblitek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16039
7.3.24 15:51
@LadaSva píše:

To si opravdu nemyslím.
Každá žena to má individuální. A to jak intenzitu, tak i délku MS.
I 7 dní je ještě v pořádku.
Ale jinak na zmírnění krvácení opravdu pomáhá vyšší dávka vitamínu C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24692
7.3.24 17:42
@LadaSva píše:

Jo? A to jsi vzala kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2287
8.3.24 05:22
@Catalinn píše:
Děláš si srandu? 8oTěžko ji zastavíš nebo zkratis, pokud máš délku krvácení v normálu. Pokud by to bylo „nekonečné“, tak jsou léky na zastavení. Mně je doktorka předepsala, když jsem silne krvácela 3 týdny. Do dvou dnů s léky to ustalo.

Np tak o tom asi tak ten můj příspěvek byl, že normální MS těžko, pokud je delší než normální tak ano. A ano, mělo být 5-7 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
8.3.24 11:17
@LadaSva píše:
Np tak o tom asi tak ten můj příspěvek byl, že normální MS těžko, pokud je delší než normální tak ano. A ano, mělo být 5-7 dní

5 a 7 dní je dost velký rozdíl, víš, o 40 %.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2287
8.3.24 11:57
@Catalinn píše:
5 a 7 dní je dost velký rozdíl, víš, o 40 %.

5-7 dní je všeobecně považováno za normální MS, víte? To co je mimo je všeobecně považováno za nenormální MS. Ale háált někdo má prostě z dlouhé chvíle potřebu rýpat. Tal to tak beru a respektuji. Hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24692
8.3.24 17:57
@LadaSva píše:
5-7 dní je všeobecně považováno za normální MS, víte? To co je mimo je všeobecně považováno za nenormální MS. Ale háált někdo má prostě z dlouhé chvíle potřebu rýpat. Tal to tak beru a respektuji. Hezký den.

Tak psala jste, že MS delší než 5 dní je už špatně. Najednou je v normě 5-7 dní. Prostě si to překrucujete, jak se vám zrovna hodí, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mamatri111
8.3.24 18:07

Mě přijde, že trochu pohybem, že se to na začátku rychleji rozjede

• Citovat
  • Upravit
2287
8.3.24 18:48
@lucad77 píše:
Tak psala jste, že MS delší než 5 dní je už špatně. Najednou je v normě 5-7 dní. Prostě si to překrucujete, jak se vám zrovna hodí, co?

Ano. Od vás nelze hloupější reakci čekat. V nepořádku nebo špatně, hlavně že se máte čeho chytit. To není překrucování pouze přiznání toho, že došlo v rychlosti k zapomenutí napsat -7. Ale u vás už dlouho vím, že jste typický rýpavý člověk, ketrému když není po vašem, je všechno špatně, tedy i vám hezký den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.24 19:01
@LadaSva píše:

Já mám celý život, před dětma i po dětech 2-3 dny (ale zas mám celkem krátký cyklus, jen 26-27 dní). :think: Jen když jsem měla nadváhu, tak se prodloužilo oboje (MS 4-5 dní, cyklus 29-30 dní). A céčko mi naopak prodlužuje - resp. zmírňuje flow, ale celkově to dýl trvá, max tak ale o půl dne, o den.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa