Občanka pro kojence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
23.7.14 15:43

@lucenka já se právě v brýlích nefotím..nosím je opravdu jen na řízení a to pro svůj klid..mám tak málo dioptriích že dr ani neřekla že to musím mít na řízení ani mi nedoporučovala na řízení..
takže prostě všude v soukromém i pracovním životě bez brýlí ( jako normálně vidím ), jen na to řízení je mám.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
35029
23.7.14 16:39

Do zahraničí musí být pas nebo OP, ale to už bylo psáno. Starší měl taky mimi OP, teď mu jsou dva, raději jsem nechala udělat nový, fotka má být platná a ty děti se fakt rychle mění, nebudu se někde v cizině dohadovat, těch 50 korun přežiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
23.7.14 17:02
@Anonymní píše:
Dcera ma pas na 5 plátny a rozhodne nikdo ne kontroloval jestli si je podobná, vymění se klasicky po skončení dcera ma nyní 2.5

No ono až jednou kontrolovat bude, možná si na nás vzpomeneš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
23.7.14 19:25
@Raduš.ka44 píše:
No ono až jednou kontrolovat bude, možná si na nás vzpomeneš…

jj ono je nejlepší odjet na dovolenou a zrovna se unese nějaké dítě třeba a kontroly jsou mega v každé zemi..pak zkus někde zastavit s neplatnou fotkou..být někde celý den zavřená u cajtů a vysvětlovat je fakt zážitek z dovolené.. :jazyk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1008
24.7.14 22:33

Já dělala OP v jeho 3m a teď jedeme taky do ciziny (8m) a nechávám dělat nový, protože i já musím zhodnotit, že si tam není vůbec podobný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
25.7.14 07:31

My budeme dělat občanku taky, jen jsme měli možnost druhý den jet do slovenského aquaparku, tak hold jeli jenom kluci s tatínkem :) a děkuji za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
25.7.14 07:38

@Lukolik Jednodenní výlet na Slovensko jsme riskli. Ráno těsně před odjezdem jsme nemohli najít pas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí