Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Do zahraničí musí být pas nebo OP, ale to už bylo psáno. Starší měl taky mimi OP, teď mu jsou dva, raději jsem nechala udělat nový, fotka má být platná a ty děti se fakt rychle mění, nebudu se někde v cizině dohadovat, těch 50 korun přežiju.
@Anonymní píše:
Dcera ma pas na 5 plátny a rozhodne nikdo ne kontroloval jestli si je podobná, vymění se klasicky po skončení dcera ma nyní 2.5
No ono až jednou kontrolovat bude, možná si na nás vzpomeneš…
@Raduš.ka44 píše:
No ono až jednou kontrolovat bude, možná si na nás vzpomeneš…
jj ono je nejlepší odjet na dovolenou a zrovna se unese nějaké dítě třeba a kontroly jsou mega v každé zemi..pak zkus někde zastavit s neplatnou fotkou..být někde celý den zavřená u cajtů a vysvětlovat je fakt zážitek z dovolené..
![]()
Já dělala OP v jeho 3m a teď jedeme taky do ciziny (8m) a nechávám dělat nový, protože i já musím zhodnotit, že si tam není vůbec podobný ![]()
My budeme dělat občanku taky, jen jsme měli možnost druhý den jet do slovenského aquaparku, tak hold jeli jenom kluci s tatínkem
a děkuji za reakce.
@Lukolik Jednodenní výlet na Slovensko jsme riskli. Ráno těsně před odjezdem jsme nemohli najít pas.
@lucenka já se právě v brýlích nefotím..nosím je opravdu jen na řízení a to pro svůj klid..mám tak málo dioptriích že dr ani neřekla že to musím mít na řízení ani mi nedoporučovala na řízení..
takže prostě všude v soukromém i pracovním životě bez brýlí ( jako normálně vidím ), jen na to řízení je mám..