Po odbourání kloboučků ublinkává

86
23.7.14 11:57

Po odbourání kloboučků ublinkává

Prosím Vás o rady. V porodnici jsem na kojení dostala kloubouček, že mám krátké bradavky. Doma jsem pak postupně zkoušela přikládat k prsu bez kloboučku - většinou to šlo až ke konci kojení, kdy byla bradavka vytvarovaná. Postupně to šlo a kloboučky jsem nadobro odbourala před několika dny. Od té doby mi malá bohužel po kojení ublinkává. Kojím 10-15minut, s kloboučky jsem kojila v průměru 20-25min. Když jsme kloboučky používaly, tak si krásně odříhla (zvlášť potom, co jsem se naučila polohu na tygříka a zjistila jsem, že ji po kojení musím nechat aspoň tři minutky poležet), ublinkla si výjimečně. Ale když teď kojím bez kloboučků, tak si neodříhne vůbec. A blinká hned po kojení, někdy po chvilce, ale někdy i později, kdy už bych to nečekala, protože už se vyblinkala několikrát. Nevím si s tím rady. Měla jste některá stejný problém při kojení? Poradíte, prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25959
23.7.14 12:28

Jestli jde jen o malý ublinknutí, tak to neřeš ;) Holka byla zblitá až do 10. měsíců :zed: Můžeš si třeba u laktační poradkyně nechat zkontrolovat techniku, jestli není malá špatně přisátá a nepolyká tím pádem moc vzduchu. Ale i to odříhnutí časem vychytáte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
23.7.14 12:33

Leda plenu pod hlavu, ať není zblité všechno kolem. Malá taky po kojení ublinkává a to i když si říhne jak starý chlap. Prostě miminka ublinkávají no :nevim:. Někdy víc někdy míň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí