Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Obchod, kde by byly vystavené všchny možné značky šátků není, max brána k dětem, ale i tam mají málo.
Doporučuji se přidat na facebooku do skupinky „Nosíme děti“ a přeš ně dál dohledat regionální skupinku. Maminky pořádají hodně často srazy, kde si můžete šátky vyzkoušet, pobavit se o nošení, poradí vám s vázáním atd. a i se seznámíte s fajn holkama ![]()
Pokud jste začátečník, jsou dobré značky Yaro, Vatanai, Little Frog atd.. a ještě lepší je koupit šátek z druhé ruky - navíc když nesedne, snadno prodáte dál. Koupíte nejlépe taky ve skupince Nosíme děti a nebo Nosíme děti - prodej, Prodej šátků a ergonomických nosítek atd atd atd… Navíc vám na fb ochotně poradí s výběrem prvního šátku, s prvními úvazy..
Dobře poradíme i v Dítěti v šátku na Letné
. Narozdíl od Brány, tam nemusíš narazit na někoho, kdo by ti poradil. V krámku máme hlavně Hoppedizy, pár Didymosů, Loktushe, Storchenwiege. Ale ostatní se dají objednat
.
@Amandi - školením už jsem prošla. O vhodných značkách vím a vázat jsem se naučila. Teď jen sháním šátek. Chci začít s tenkým, jen pro začátek, na tři čtyři měsíce, než pořídíme pevnější. A fb nemám. Přesto děkuju ![]()
@AnastazieB - byla jsem tam v pondělí
Moc příjemný obchod. Chtěla jsem si jen udělat větší rozhled po obchodech s tímto sortimentem. Možná se nakonec opravdu vrátím na Letnou
Děkuji
Můžete najít okolní „nosnice“ a zjistit, kam chodí a kde mívají nosící srazy… třeba na nosenideti.cz je v diskuzi sekce podle místa bydliště a můžete se tam snadno ozvat a najít spřízněné duše v okolí.
a šátek nemusíte mít hned nový, zanošené jsou stejně lepší
na bazarech koupíte levněji a když koupíte známou značku, tak máte zanošenou jistotu místo nové prknové nejistoty ![]()
Holky, nezná někdo kamenný obchod, kde se specializují na šátky na nošení dětí? Internetových prodejen jsou mraky. To ale nechci. Asi jsem stará škola, nebo co
Jedná se mi převážně o Prahu, v úvahu přichází i Mělnicko a Litoměřicko. Díky