Obchod se šátky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
RadkaEm
18.10.16 20:02

Obchod se šátky

Holky, nezná někdo kamenný obchod, kde se specializují na šátky na nošení dětí? Internetových prodejen jsou mraky. To ale nechci. Asi jsem stará škola, nebo co :) Jedná se mi převážně o Prahu, v úvahu přichází i Mělnicko a Litoměřicko. Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
800
18.10.16 20:11

Brána k dětem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RadkaEm
18.10.16 20:26

@Miasofi - No jo, už na to koukám. Moc děkuju :)

• Citovat
  • Upravit
155
18.10.16 20:28

Obchod, kde by byly vystavené všchny možné značky šátků není, max brána k dětem, ale i tam mají málo.
Doporučuji se přidat na facebooku do skupinky „Nosíme děti“ a přeš ně dál dohledat regionální skupinku. Maminky pořádají hodně často srazy, kde si můžete šátky vyzkoušet, pobavit se o nošení, poradí vám s vázáním atd. a i se seznámíte s fajn holkama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
18.10.16 20:31

Pokud jste začátečník, jsou dobré značky Yaro, Vatanai, Little Frog atd.. a ještě lepší je koupit šátek z druhé ruky - navíc když nesedne, snadno prodáte dál. Koupíte nejlépe taky ve skupince Nosíme děti a nebo Nosíme děti - prodej, Prodej šátků a ergonomických nosítek atd atd atd… Navíc vám na fb ochotně poradí s výběrem prvního šátku, s prvními úvazy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13709
18.10.16 20:42

Dobře poradíme i v Dítěti v šátku na Letné ;-). Narozdíl od Brány, tam nemusíš narazit na někoho, kdo by ti poradil. V krámku máme hlavně Hoppedizy, pár Didymosů, Loktushe, Storchenwiege. Ale ostatní se dají objednat ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RadkaEm
18.10.16 20:51

@Amandi - školením už jsem prošla. O vhodných značkách vím a vázat jsem se naučila. Teď jen sháním šátek. Chci začít s tenkým, jen pro začátek, na tři čtyři měsíce, než pořídíme pevnější. A fb nemám. Přesto děkuju :)

@AnastazieB - byla jsem tam v pondělí :) Moc příjemný obchod. Chtěla jsem si jen udělat větší rozhled po obchodech s tímto sortimentem. Možná se nakonec opravdu vrátím na Letnou :) Děkuji

• Citovat
  • Upravit
4099
18.10.16 21:32

Můžete najít okolní „nosnice“ a zjistit, kam chodí a kde mívají nosící srazy… třeba na nosenideti.cz je v diskuzi sekce podle místa bydliště a můžete se tam snadno ozvat a najít spřízněné duše v okolí.

a šátek nemusíte mít hned nový, zanošené jsou stejně lepší :-) na bazarech koupíte levněji a když koupíte známou značku, tak máte zanošenou jistotu místo nové prknové nejistoty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RadkaEm
18.10.16 21:42

@budi - děkuji za rady. Poohlédnu se :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat