Obhájím práci?

165
24.5.13 14:47

obhájim práci?

Ahoj, chtěla bych se zeptat, když jsme dostala od vedoucího diplomové práce 1 a od opononenta za 2. Myslíte, že mám velkou šanci, že práci obhájim, nevím kolik procent z celkové známky tvoří právě obhajoba a jestli to tam můžu zkonit tak, že neuspěju, nebo už můžu trochu přestat stresovat a myslet hlavně na mimčo, co mě teď kope do žeber:-).Děkuji za Vaše zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19200
24.5.13 14:50

Prosím tě, to ti tady přece nikdo neřekne, záleží na tom, jak obhajobu postavíš.. i ten kdo má od oponenta za 2 tak může vyletět a kdo má za 3 může obhájit, to se tak nedá brát.. já měla od obou za 2 a obhájila jsem.. nestresuj se, nějak to dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
24.5.13 14:51

S bříškem to obhájíš i kdybys měla samý éčka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.5.13 14:52

@Minimaksik pokud obhajobu extra nepos.., tak to máš v kapse. Ale znám i člověka, co mě A a A a vyletěl, protože jediné, co zvládl, tak číst z připravené prezentačky a byl tak zaseklý, že nedokázal odpovědět ani na banální otázku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
24.5.13 14:54

Pokud jsi to psala (čili dokážeš odpovědět na dotazy a máš na věc nějaký svůj názor), tak si myslím, že jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
24.5.13 14:55

@Minimaksik Já měla od vedoucího za jedna, od oponenta za dvě. Obhájila jsem na jedničku a to ještě za mnou přišel na chodbu podiskutovat k tématu člen komise, který byl tím nadšený. Kvůli té dvojce strach mít nemusíš. Musíš to umět prostě, jak se říká, prodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
24.5.13 15:00

Jasný:-takže můžu být trochu víc v klidu, než kdybych měla 3 a 4, ale musim tam ze sebe něco smysluplnýho dostat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
24.5.13 15:04

@Minimaksik Přesně tak. Kvůli té dvojce se vůbec nestresuj. Možná by jsi se divila, kolik lidí má od oponenta jedničku, protože je oponent jejich známý, přitom ta práce takovému hodnocení neodpovídá. Naopak ti, co mají od oponenta horší známku, mohou překvapit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
24.5.13 15:08

Ono je právě blbý, že u komise nebude ani vedoucí ani oponent:-/Takže lidi, co se asi o dané téma moc nezajímají:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
24.5.13 15:09

@Minimaksik tak tím líp, ne? Nebudou klást zapeklité otázky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32922
24.5.13 15:15

Já měla tuším B a C a obhájila jsem na B :D zkopat to můžeš, ale maximálně tak že se přikloní k té dvojce a to přece není žádná katastrofa. Neboj se. ;) Já zas měla v komisi obhajoby jen ty dva, oponentku a vedoucího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
24.5.13 15:18

Děkuju moc:-)já už to chci mít za sebou, už je to studium nějaký dlouhý:-(A další pokus by mi vycházel na 6ti nedělí, takže proto asi víc stresuju.Tak na mě ve středu myslete:-)

Příspěvek upraven 24.05.13 v 15:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
24.5.13 15:19

No je pravda, že panděro už mám:-)7.měsíc, ale myslim, že to někdy funguje i opačně-nezodpovědná apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
24.5.13 15:28

A co myslis Ty? Ty na te skole studujes, od spoluzaku z vyssich rocniku urcite mate nejake informace, jaka vaha se cemu priklada. Na kazde fakulte je to preci jine.

Byt na Tvem miste, myslela bych si, ze pokud to vylozene nezvoru, mam to v kapse. S takovym hodnocenim by jsi to u nas mela v kase i kdyby jsi to totalne zvorala, nervozni muze byt kazdy a jsme jen lide. Problem by byl nedostatky v praci (citace, chyby…), prezentace a diskuze je jen jeji prodavani. Odrazi se to jen na znamce.

Otazky lidi, kteri tomu ne zcela rozumneji, jsou casto mnohem zapeklitejsi, cloveka nenapadne, ze se muze nekdo na takovou banalitu ptat a hleda v tom buh vi co:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
e-máma
24.5.13 15:40

Ahoj mám stejné hodnocení, od vedoucí A a od oponeta C a no stress.-) to se nějak dá, psalas práci, víš o čem je řeč. a věř, že na tebe budou milý, já státnicovala na bakaláře s bříškem a i ted mě to čeká s bříškem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze