Autoškola květen 2013

70
22.5.13 12:11

Autoškola květen 2013

Ahoj holky, všechny Vás moc zdravím. Chtěla bych se Vás zeptat, jestli jste teď
v květnu některá dělala zkoušky z autoškoly. Já je mám dělat příští měsíc. Napište mi, prosím, jak to probíhá. Zkoušky z testů se píší na počítači? Slyšela jsem, že technika jízdy se už od ledna 2013 nezkouší. Ptá se na něco ještě pan komisař nebo se dělají jen testy a jízdy? A jak dlouhou se jezdí?
Děkuji moc za Vaše odpovědi.
Mějte se krásně.
Ahoj Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
94
22.5.13 12:24

Ahoj, ano už se píšou jen testy (máš na to 30 minut). Jízda by měla trvat taky půl hodiny. Záleží na komisaři. Když něco pokazíš, může to utnout třeba po 10 minutách. Holka co tam byla se mnou nepustila chodce na přechodu a skončila hned.
Tak držim pěsti ať to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
22.5.13 12:53

Ja sem začala dělat před týdnem autoškolu a na všechno co se ptáš by ti měl řict učitel v autoškole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
22.5.13 13:19

Já mám zkoušky za 14 dní, komisař chce při zkouškách jet určitě alespon těch 30 minut, pokud uvidí, že ti nejdou jednosměrky, bude tě tahat převážně po jednosměrkách, prý chce alespon 3× zaparkovat, vyzkouší tě, jestli se umíš rozjet v kopci atd…před jízdou jsou ty testy, na ty máš 30 minut, pokud test neuděláš, na jízdy jdeš stejně. Alespon takhle je to u nás :) Jo a ještě před jízdou se ptá kde je chladící kapalina, olej atd. a kdy se má co měnit, co si musíš zkontrolovat před jízdou, pak vyzkouší povinnou výbavu..a pak ještě nás upozornovali v autoškole, že bude chtít, abychom mu řekli, co musíme prokazovat při kontrole.Je to řidičák, zelená karta a Potvrzení o registraci vozidla…nechce slyšet, malej techničák :mrgreen: pak je prej zlej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
22.5.13 14:54

Testy se píší na počítači. Jízda trvá min. půl hodiny. Ústní údržba vozidla se už nezkouší ale zůstává " kontrola vozidla před jízdou " tz. že už tě komisař nemůže zkoušet např. ze spojky, převodovky atd. ale vyzkouší tě např. z kontroly vozidla před jízdou atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18285
22.5.13 16:40

Tak to koukám, já dodělala autoškolu na konci roku 2012 a z ústního - údržba vozidla ten náš frajer regulérně vyhazoval, jen to lítalo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
23.5.13 12:27
@abbee píše:
Tak to koukám, já dodělala autoškolu na konci roku 2012 a z ústního - údržba vozidla ten náš frajer regulérně vyhazoval, jen to lítalo. :-)

Uff, ještě že to zrušili :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
22.2.15 15:49

Ahoj děvčata,

chtěla bych se zeptat, jestli byste některá nevěděla, kde na internetu sehnat otázky nebo třeba přímo online testy, které jsou potom u zkoušek. Na internetu je spousta stránek, kde otázky jsou, ale nevím, které jsou aktuální. Moc by mi to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
22.2.15 15:54

Ministerstvo dopravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
22.2.15 16:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
22.2.15 20:59

Tyhle stránky jsem našla taky, ale bála jsem se, že budou ty originální, protože otázky jsou dost těžký :D :roll:

Děkuju ale za odezvy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
14.5.15 12:36

@Temaho Proč chce ale ta stránka při ukončení druhého testu zaplatit, jinak se neukáže výsledek testu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
14.5.15 13:20

@Nuggetka tiež si robím teraz řidičák. Na tu stránku sme od autoskoly dostali prihlasovacie udaje a testy mozme robit kolkokrat chceme. A oni tam tiez maju prístup a mozu pozriet na to ako nam to ide.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
14.5.15 14:40
@Nuggetka píše:
@Temaho Proč chce ale ta stránka při ukončení druhého testu zaplatit, jinak se neukáže výsledek testu? :think:

Taky jsem musela zaplatit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
14.5.15 15:22

@Nuggetka Proč to nevim. Já zapomněla, že jsme to měli do autoškoly zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze