Objednali jste autosedačku přes internet?

902
3.5.10 19:05

Objednali jste sedačku přes internet?

Holky, prosím vás, jakou máte zkušenost s nákupem autosedačky přes internet? Chceme koupit romer king plus, ale u nás ve městě ani v okolí není v kamenném krámě k sehnání. Tak uvažuju, že ji objednáme přes net. Myslíte, že je nutný, abychom si to vyzkoušeli s malou, nebo to není třeba? Zkoušela si naživo Maxi-cosi tobi, byla jí ještě velká, ale jiný problém tam nebyl. Co radíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
hana9
3.5.10 19:09

ahoj, my sme v pohode objednali cez net, prines nam i kurier, ale nepamatuji stranky :(
predtim sme ale nas model (romer king) vyskusali v kamennem obchode

• Citovat
  • Upravit
781
3.5.10 19:14

My jsme také vybranou sedačku vyzkoušeli v kamenném obchodě a pak jsme ji objednali přes internet :).

Jo, a objednali jsem u Steeva ;)

Příspěvek upraven 03.05.10 v 19:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
3.5.10 19:14

Objednávala jsem u steeva a maximální spokojenost, myslím, že to, že je oficiálním spolupracovníkem emimina je určitou zárukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
3.5.10 19:15

Ahoj, my objednali sedacky pro obe holky u steeve /Stepana/ a vse ok,vsak mas moznost do 14ti dnu vratit, ne? Tak zadnej strach :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
3.5.10 19:20

A co to znamená u steeva?Vím, že tady na stránkách radí, ale je na něj nějaký kontakt?Díííky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
3.5.10 19:37

Ahojky, my jsme objednávali sedačku be safe (v německých crash testech vyšla jako jedna z nejbezpečnějších) na www.elinka.cz a byli jsme moc spokojení. Do 14 dnů můžeš zboží vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
3.5.10 19:47

taky jsme objednali Romer King plus pres net, bez zkouseni a je perfektni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
3.5.10 19:54

Já taky nepředpokládám, že by měl být problém, ale chtěla jsem to slyšet od vás tady :lol: A má někdo ten kontakt na steevův obchod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
3.5.10 19:56

Tady je odkaz na obchod :
http://www.autosedacky.estranky.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
3.5.10 19:58

My jsme na internetu objednávali autosedačku pro novorozence, ale jedna moje kamarádka mi radila v každém případě autosedačku vyzkoušet do auta - kupovali synovi (myslím taky nějakého Romera) a i když paní tvrdila, že jim to do auta půjde, tak prostě nešlo. Nevím, jestli i na to se vztahuje ta možnost do 14 dní vrátit. Nemusí být v původním balení? :nevim:

V tom koupit na internetu problém nevidím, ale asi bych nekoupila bez předchozího vyzkoušení v kamenné prodejně (nebo jestli můžeš si ji od někoho půjčit).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
3.5.10 20:03

já objednávala taky na www.elinka.cz - tuším, že zároveň i s jídelní židličkou. Taky spokojená. Já měla teda obojí od BabyPoint a poslali mi dvě velké plátěné kabele jako dárek od nich. Ale na sedačky jsem se nejdřív taky ptala v kamenném obchodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
3.5.10 20:07

Mi máme Babypoint Athos a jsme spokojeni,přes net taky nebyl problém a obchody máme taky daleko,sedačku jsme dopředu nezkoušeli..... :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
3.5.10 20:12

Objednali jsme přes internet, protože to vyšlo levněji, ale předtím si ji byl manžel vyzkoušet v obchodě, jestli nám pásne do auta. Konkrétně Maxi-Cosi Tobi totiž vyžaduje poměrně dlouhý bezpečnostní pás, tak pro jistotu. S malou jsme ji nezkoušeli.
Myslím, že u prověřeného a solidního e-shopu bych se nebála. Koneckonců při nákupu přes internet máš možnost zboží vrátit (v originál obalu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
3.5.10 20:13

Já koupila naživo jen jednu, obyčejnou 9-18 kg :) A byla to nejméně kvalitní sedajda z našeho vozového parku.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario