Objednáváte si někdo George samy na sebe?

280
4.9.13 10:52

Objednáváte si někdo George samy na sebe?

Ahoj holky, oblíbila jsem si oblečení George z Anglie, zatím vždy objednávám přes paní, která si bere 35Kč za libru, ale na stránkách George jsem zjistila, že posílají za 10lib. do ČR, znamená to, že nemusím mít zprostředkovatele? Máte s tím někdo zkušenosti? díky za radu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4668
4.9.13 11:11

Též by mě to zajímalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
4.9.13 11:18

S George zkušenost nemám, jen s Nextem a jestli to budeš zkoušet, tak si dej pozor na ceny zboží…protože k tomu, abych si objednala přímo z next.co.uk,kde jsou ceny o dost nižší než na stránkách nextu, co odesílá do ČR (stránku teď nevím), tak musím mít anglický účet, nepustí mě to zaplatit z českého. a založit si účet v UK je složité :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889

No jasně, že ti to pošlou, jen si spočítej, jestli tě to vyjde levněji než přes tu paní. Já nekupuju konkrétně George, ale občas něco z e-shopu v UK nebo Německu máme, některý mají i podstatně levnější poštovný (německý Amazon si bere za malý věci 2.50 Eur).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785

Podle mě nemusíš mít zprostředkovatele. Někdy to i s poštovnym vyjde levněji než dávat 35za libru. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
4.9.13 11:19

@Zuzlounek Aha, tak já platím normálně kartou, ještě jsem nenarazila na e-shop, kde to nejde, ale s dětskými oblečky zkušenost moc nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
4.9.13 11:22

Objednávala jsem minulé pondělí, předevčírem věci dorazily. Ceny zůstaly stejné (ne jak u nextu, kde se to bez zprostředkovatelé nevyplatí). Platila jsem přes PayPal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
4.9.13 11:24

@Pipi 00 zboží z anglického NEXT.co.uk lze právě objednat, jen když máš uk adresu a uk účet…jinak ne a když porovnávám ceny s českým distributorem Nextu, tak něco se liší o 50 Kč, ale něco třeba i o 150 Kč…takže to pak třeba přes toho prostředníka vyjde levněji…my tam žili, takže uk účet máme, tak proto to vím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
4.9.13 11:27

Lenas a ta cena za doručení je tedy jen těch 10lib.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
4.9.13 11:30

Lenas máš SZ:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
4.9.13 11:49

Pozor NEXT šel teď u dětského o 10% s cenama dolů takže už to zase nevýhodné není - česky se objednává z nextdirect.com a pošta je zdarma a zboží je do 3 dnů doma pokud je skladem
takže když si spočtu a chci jen něco málo vyjde mi lépe objednat si sama na sebe a nemusí dlouho čekat ;) ale pokud je to velká objednávka vyplatí se přes zprostředkovatele ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
4.9.13 13:17

@vinnie dej pls odkaz na george stránky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
4.9.13 13:36
@vinnie píše:
Lenas a ta cena za doručení je tedy jen těch 10lib.?

Jj, poštovné bylo jen těch 10 lib.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
4.9.13 20:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
4.9.13 20:43

Tak super, díky moc všem za podněty, přeju příjemné nakupování a to na George je:-)kdyby jste byla některá z Bv nebo Brna, není problém se domluvit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat