Obklady a dlažba Defile

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
34
28.3.14 13:29

obklady a dlažba Defile

Holky, nemáte některá obklady a dlažbu ze série Defile od firmy Rako? Jste s ní spokojení, jaká je údržba? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1137
28.3.14 17:56

Ahoj, my ji máme v té světlé, mi se líbí, jsem s ní spokojená a údržba je stejná jako o jakoukoli světlou dlažbu, takže to chce aspoň někdy pořádně vydrbat a vyčistit spáry. (máme ji teda na podlaze)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
28.3.14 19:00

@berushkacz A není s ní žádný problém? Myslím tím třeba, že pokud mi na dlažbu něco kapne, nevpije se to do ní a nezůstanou fleky na vždy? Např. penetrák při malování a tak? U Rako Essencia se mi to tak stalo a už bych to nechtěla opakovat. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
31.3.14 11:35
@danulkah píše:
@berushkacz A není s ní žádný problém? Myslím tím třeba, že pokud mi na dlažbu něco kapne, nevpije se to do ní a nezůstanou fleky na vždy? Např. penetrák při malování a tak? U Rako Essencia se mi to tak stalo a už bych to nechtěla opakovat. Díky

Tak to těžko říct, žádné fleky na ni nemám a to ji máme v kuchyni. Pokud jde o penetraci tak ta by nešla odstranit jen tak z žádné dlažby, ne jenom ze značky Rako podle mně teda, u malování by mělo být vše přikryté. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
31.3.14 17:49

@berushkacz A ješte se zeptám úplně jako hlupák:-( Takže nejsou s dlažbou žádné problémy - myslím tím, že Defile není úplně hladká (naomak je rýhovaná, má drobné vrásky - nevím jak to jinak vysvětlit). Neumývá se třeba hůř, že do těch rýh, vrásek něco zateče, kapne nějaké jídlo). Jde to v pohodě odstranit? Moc moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
31.3.14 21:20

Bála jsem se toho úplně stejně jako ty, ale pokud jsi ji viděla ve skutečnosti, tak ty rýhy nejsou až tak hluboké a opravdu se udržuje úplně běžně jako jiné. Jen teda ta světlá na podlaze kde se špiní (my kuchyň, chodba) tak chce tak aspoň jednou za rok pořádně vydrbat kartáčem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
2.4.14 18:42

JJ, viděla jsem v obchodě. No jsem zvědavá, snad neuděláme chybu jako kdysi. Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný