Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@lucenka Podle mě to takto stačí, hlavně, ať nemá triko s obrázkem a rifle.
Tak jak chodi se skolkou
Pokud to chces vylepsit tak kup bilou kosili ![]()
Neřešila bych, myslím, že stačí to, co dáváte do školky
možná bílou košili ![]()
Synek 3,5 chodí v tm. modrých kalhotách a stejné vesticce, k tomu bledemodrou košili a je za frajera, gate jsem sehnala v Lindex, košile z druhé ruky…boty ma tmavé celorocky, rozhodne nesouhlasím ze je to fuk…
Podle mě to taky není fuk, děti bych už od mala vedla k tomu, že na určitá místa se chodí v určitém oblečení… když ne, tak ty lidi pak v dospělosti napadá jít do Národního v žabkách ![]()
Syn 4,5r měl jít do divadla Radost se školkou. Když jsem se ptala učitelek, jestli je vhodné oblečení kalhoty, košile a vestička, tak se na mě dívaly divně, že to není nutné, že stačí tričko. No nakonec jsem dala jen kalhoty a košili, bez vestičky, aby tam v ní nebyl jediný a nevybočoval. ![]()
@allinka no to rozhodně, jen bych to asi nehrotila stylem sako a kalhoty ![]()
@lucenka Kluk do divadla (a na jiné kulturní akce) nosí tmavé kalhoty (ne džíny) a košili, především bílou, když není zbytí, tak barevnou a k tomu tmavé boty. Takže myslím, že tvůj výběr je dostačující
. Také si myslím, že je důležité učit takovéto věci již od mala. A ano u holek je to snazší ![]()
Taky myslím, že by zmíněné oblečení mělo stačit - syn (5 let) taky nosí do divadla tmavé kalhoty, ne teda ty „oblekové“, ale v zimě manšestráky, v létě černé plátěné klasického střihu, k tomu košili, obvykle má bílou s jemným proužkem a když chci, aby byl úplně za frajera, tak vestičku, ale tu ne vždy. A boty klasika - tmavé celoročky, ne žádné spešl divadelní.
Ať nezakládám novou diskuzi, zkusím vložit příspěvek sem.
Jdeme na odpolední představení Hurvínka ne do divadla, ale do kulturního sálu, které bude upraveno (sedačky), ale jinak je určeno pro pořádání různých akcí (kdo zná, jedná se o Semillasso v Brně). Jaké myslíte, že je vhodné oblečení. Může jít malý s manželem v riflích?
Děkuji za reakce.
Džíny se do divadla nehodí, dala bych např. světlé kalhoty a košili nebo slušné tričko s dlouhým rukávem/slušný svetřík.
Plánuju s klukem (4,5 roku) vyrazit do divadla. Když mají divadlo ve školce, tak s oblečením nemám problém - košile (není teda bílá) + manžestráky. Teď mám ale v plánu Stavovské divadlo a nevím, jestli se hodí stejné oblečení + černé tenisky. Nebo mám ještě vyrazit na nákupy
V čem chodí vaše děti do divadel? U holčičky bych to měla snazší, ale takhle nevím.