Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Holky, prosim o radu. Potrebuji na syna 18mes sehnat nejake sustaky a kratasy, vel. 86 ci 92. Nic moc extra ani drahého, bydlime na vesnici, potrebuji to proste na nase kazdodenni prochajdy a na zahradu. Na bazarcich jsem nejak nic vhodného nenasla, potrebuji vice kusu, tak bych to chtěla poridit tak nejak najednou. Zítra jedeme do Prahy, kam se mam skocit podivat? Netusite jestli ma aktualne třeba Kik, F&F, Lidl… K vietnamcum zrovna nechodim, sezenu tam?
Dik.
Šusťáky nevím, ale kraťasů bude všude hafo, za slušnou cenu určitě KIK, tam jsem viděla různé druhy, od obyčejných z teplákoviny po parádnější, Lidl teď má kraťasy taky, akorát jsou už od dnes, tak je možné, že je to už dost probrané, ale často se daří, že tam nějaká velikost ve větším zbývá, tak třeba to tentokrát bude ta vaše
(to se mi nikdy nedařilo). V Tescu je taky leccos, škoda, žes propásla akci do včera, kdy byly všechny hadry o 30% levnější, jinak mi tam nepřijdou ceny nic moc, tedy na to, že mi ty jejich kousky nepřijdou nic extra.
Mám doma strašně moc kraťasů po klukách, i co jsme dostali podarované, nedávno jsem na to koukala a říkala si, co s tím proboha budu dělat, že to odnesu někam na charitu.
Koukám, že jsi z daleka, ale kdybys chtěla, pošlu ti je jen za poštovné. Napíšu ti do zpráv ![]()
@peta81 píše:
Holky, prosim o radu. Potrebuji na syna 18mes sehnat nejake sustaky a kratasy, vel. 86 ci 92. Nic moc extra ani drahého, bydlime na vesnici, potrebuji to proste na nase kazdodenni prochajdy a na zahradu. Na bazarcich jsem nejak nic vhodného nenasla, potrebuji vice kusu, tak bych to chtěla poridit tak nejak najednou. Zítra jedeme do Prahy, kam se mam skocit podivat? Netusite jestli ma aktualne třeba Kik, F&F, Lidl… K vietnamcum zrovna nechodim, sezenu tam?Dik.
KIK, PEPCO
tam je levně a na trhání na zahradě dobré
Jsem ti chtěla poradit Vietnamce, ale nevím, jestli v Praze nějaké vietnamské obchody najdeš. Tam jsem kupovala klasickou šusťákovou soupravu. Jinak kraťasy, jak psaly holky, v KIKu, pak Takko, C&A.
Dobrý den,
našla jsem kraťasy vel. 86 nebo 92 tady v Bazárku na eMiminu. Třeba se Vám některé zalíbí. ![]()
Monika