Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahooj, jdeme s manželem do tanečních.. a mě tak napadá že mám možná jedny šaty které by se hodili na lekce.. Co říkáte na černý společenský overal? Mohlo by to na lekce být? ![]()
@Fee-bee píše: Více
Ok myslela jsem si to. A nevíte proč? Myslím že dnešní doba už docela jiná než tomu bylo kdysi a jsou ženy které šaty prostě nenosí. Jsou i jiné slušné alternativy - jako ten společenský overal ![]()
S manželem - tzn. taneční pro dospělé? Tam se to už tolik neřeší - alespoň v našich neřešilo, klidně bych ve společenském overalu šla ![]()
@Dommie711 píše: Více
Naše taneční mistrová by tě v overalu na parket vůbec nepustila. Ženy mají nosit k tanci sukni, ne kalhoty. ![]()
Předpokládám ale, že budeš mít vícero outfitů, tak jdi na první lekci v šatech a uvidíš, co Vám mistři řeknou, jak si představují vaše odění… ![]()
@Fee-bee píše: Více
no právě mám jedny šaty a pak mám spíše kalhoty a dlouhé večerní šaty ![]()
Ono asi hodne zalezi na tom, o jaky typ tanecnich se jedna, ne? Nemate tam nejake informace ohledne dress code? Kazdopadne pri tancich, kde se hodne toci, je cista radost mit na sobe sirokou sukni.
@Hibou píše: Více
Doporučují společenské oblečení. To je vše co máme k tomu ![]()
Řekla bych, že v tanečních pro dospělé asi ten overal ok
ale na první hodinu bych si vzala šaty/sukni a zeptala se na ten overal pro jistotu.
A nechceš využít příležitost a nějaké šik šaty si pořídit? Ten overal, pokud je lehký a vzdušný, si umím představit u latiny, ale třeba při waltzu/valčíku je prostě ta roztančená sukně nezbytná ![]()
My odchodili x kurzu tanečních pro dospělé a fakt se to tam neřeší. společenský overal mi přijde úplně OK