Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj holky,
mám problém, v jednom místě se mi třou stehna o sebe a vždy si v tom místě proděravím po pár nošeních silonky.
Máte tip, jak tomu předcházet, případně doporučení na kvalitnější silonky, co vydrží?
Děkuji ![]()
Ja nosim od Bellinda ty stehenni pasy v lete, ale nevim jestli by sly i pres silonky, asi proc ne
To je zvláštní, já právě kvůli odírání stehen nosím takové silonkové kraťasy pod šaty. Je ale pravda, že jsou spíš silnější, ne tak tenké jako silonky.
@AnastazieB
No já si právě koupila úplně obyč a ještě slaboucke silonky a to nevydrželo nic…
Na léto nosím občas také silonkove kratasy a ty jsou úplně v pohodě a plní svůj účel ![]()
@AnastazieB píše: Více
Obyčejné silonky začnou třením žmolkovat a ty žmolky se zatrhávají. Ještě než vznikne díra, tak je to i dost nepříjemné na pokožku.
Nechci být nějak netaktní, ale řekla bych, že by to chtělo nejspíš nějaké to kilčo shodit dolů… ![]()
@Černá Madonna nemusí být, někomu se ten tuk fakt ukládá blbě. Mně třeba taky do stehen a třou se mi někde u hranice 55kg na 170cm, ač jsem jinak poměrně vysportovaná. Je to k vzteku. ![]()
@Minuska123 Zkus baletní silonky, je to zázrak. ![]()
Nějaké kilčo dolů bych určitě brala, ale tento problém řeším od 50kg, máme to geneticky v rodině všechny ![]()
@Černá Madonna píše: Více
A někomu by to možná chtělo přidat trošku sociální inteligence…
Me se trely, kdyz jsem byla mladsi, ted uz ne a vazim stejne. Mozna mam jinak rozlozenou svalovou hmotu.
silonky naopak pomahaly…
tak se jdu jen zeptat, ktere silonky vydrzi vic, nez nekolik noseni. Ty moje davaji tak nejvys dve prani, pak uz jsou jak z papiru, protrhnou se prsty, kdyz je oblekam.
@AnastazieB píše: VíceŘekla bych, že mi byla do „vínku“ dána potřebná míra lidské empatie i inteligence…
Nos pásy na stehna takový jako podvazek z krajek nevím už jak se jmenuje ale je to lepší než celé punčochy
@Vepřoidka píše: Více
Tak v lednu určitě 🤣 to jsou punčochy zbytečně 🤭 🤭