Oblečení od Nextu,kde koupit???
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Oblečení od Nextu,kde koupit???
Ahojky maminy,nevíte kde jsou u nás v ČR nějaké obchody s oblečením značky NEXT nebo nejlépe český internetový obchod značky NEXT?Občas něco koupím na MMB,ale vždy tam nenajdu všechno.Díky za tipy.
Zuzík+Anička
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,na mmb máš i inzerenty,kteří ti nákup zařídí přímo z Anglie,jen si vybereš na jejich stránkách,co bys chtěla a oni to zařídí…jejich ID už si napamatuji,ale teď jsme si s kámoškou objednávali a přišlo vše v pořádku(1 libra=54 Kč)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Praze na Zličíně v Metropoli je Next,ale jestli tam mají všechno nevím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Brně je Next taky, tuším v Olympii, docela velkej. Ale nebyla jsem v něm, vždycky ho jen míjím, ty jejich ceny prostě odmítám respektovat. Holce pořizuju Next na MMB, občas něco tady u nás v kamenném dětském bazárku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, český internetový obchod je nefunkční a větší výběr než na Zličíně je na Andělu (jak je Tesco). Co se týče UK stránek, já si podle nich vybrala oblečky, kamarádka jela totiž do Londýna, ale z mého výběru tam v obchodech neměli téměř nic
a na holčičky hrozně malý výběr, více na kluky
Občas taky nakoupím na MMA, ale ceny se někdy vyšplhají výše než v obchodě ![]()
Silvie
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,v Europarku ve Štěrboholech je outletová prodejna Nextu a pokud Ti nevadí sekáč, tak na Vinohradech, tuším, že je to Slezská ul., mají opravdu krásný věci, pravda troch dražšší, ale sjíždí se tam celá Praha..Míša
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V tom Europarku mají pěkné věci jen nárazově jinak nic moc.
Já už jsem několikrát objednala oblečení přímo z UK od paní přes MMB.
Má přezdívku Lenulínek a mohu jen chválit.
Jinak je škoda, že to nejde objednat přímo z toho eshopu, ty ceny jsou tam super.
Obchody NEXT u nás jsou dost velká slabota a docela mě to mrzí.
Ivule
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky za tipy.O objednávání z UK přes MMB vím,zatím se mi do toho moc nechce.Raději bych nakupovala přímo než přes prostředníka (je to pak o něco dražší).Na MMB taky občas něco koupí,ale na MMA je to kolikrát dražší než v obchodě.Jo škoda že není český internetový obchod,to by se nakupovalo.Díky.
Zuzík+Anička
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžu se zeptat kde ve Šterboholích je ta pordejna Next outletová??? Dík
- načítám...
- Citovat
- Zmínit