Botičky na zimu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8276
13.10.06 14:57

Botičky na zimu

Pomalu už se začínám porozhlížet po botičkách Verunce na zimu, ale narazila jsem na dilema:
Nevím, zda klasické vyšší kožené botky, nebo sněhulky? :idea:
Nechci jí kupovat oboje, ale teď nevím…ty sněhule jsou asi blbý, když bude mráz ale sucho, ne? A ty kožený, můžou být i do sněhu a na sáňky, nepromoknou????
Všem moc díky, jsem zvědavá na vaše zkušenosti :wink:
 Alenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
13.10.06 15:05

Pokud koupíš opravdu kožené boty tak si myslím,že nepromoknou.Taky záleží kolik Verunce je roků ,protože pokud jí budeš vozit na kočáru nebo saních tak to stačí.Na opčasné saňkování bych jí pořídila sněhule od Vietnamců,tím si nohu nepokazí.(můj názor)

• Citovat
  • Upravit
2857
13.10.06 15:06

ahoj

tak já zkušenosti ještě nemám (minulou zimu jsme ještě boty nepotřebovali) ale určitě budeme kupovat dvoje… jedny kožený kotníčkový s kožíškem a druhý sněhulky… ale taky bych ráda aby se daly nějak stáhnout… když jsem se dívala v obchodě , tak se daj docela slušný sehnat… ale nemyslím si že se v tom bude nějak extra dobře chodit..... a zatím jsem nenašla žádný boty, který by nepromokly… proto plánuju koupit dvoje…

to zase bude pálka:o(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
13.10.06 15:10

Verunce bude v zimě kolem 15 měsíců.
Mako - sněhule jsem viděla i na zavazování klasický, což by bylo asi dobrý, tím se to líp stáhne, než takový co jsou jako holínky.
Tak teda asi koupím dvoje :roll: , ale ty sněhulky asi z bazárku (i když vím, že se to nemá :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.10.06 15:11

Teď koukám,že tady máš metřík,předtím se mi nezobrazil.V tom případě bych jí pořídila jedny kožený kvalitní botečky.

• Citovat
  • Upravit
2857
13.10.06 15:44

Alenko

no já začnu pozvolna - prvně koupím kvalitní kožené, naimpregnujeme (manža lozil po skalách, takže impregnací máme doma mooooře) no a uvidíme…

ale co jsem se bavila s ostaníma maminkama, tak skoro všechny měly dvoje… ale jak píšeš záleží na počasí

U nás v obchodě mají sněhulky na stažení sucháčem a stály 300 - ale šly blbě ohejbat (tvrdá podrážka) a neměly klenbu (Michal má náběh na plochý nohy, takže musím boty vybírat holt pečlivě:o()

být tebou tak taky prvně vyzkouším jak malá bude nebo nebude moc capkat (M. občas ani ted nesleze z kočárku) a druhý se dají dokoupit vždycky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.10.06 17:52

Ahoj,

My jsme loni, kdy malýmu byl rok a půl měli jen jedny kožený boty. Měla jsem v plánu i sněhule, ale nakonec na ně nedošlo. V těch kožených i když se třeba 2, max. 3 hodiny vyloženě brodil sněhem, mokro nebylo. Všechny uzavřený boty teda impregnuju sprejem na boty s membránou.

Spíš si myslím třeba na vystřídání, když se nožička propotí, ale to zas asi lehce uschne u topení za chvilku.

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
13.10.06 18:30

:D :D ahojky, ve středu jsme malému koupili kožené vyšši botky zateplené v Tesco od Rena, zdravotní atest taky mají a za 390,– č. 21 a mají různá čísla i barvy. Myslím, že sněhulky bychom ještě neužili, nezdá se mi, že by malý chodil moc dlouho ve sněhu, když tak jedině na saních v pytlu či v kočáře na procházku a chvilku pošlapat ve sněhu. Ahojky I.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat