Plavky, šaty a oblečení on-line
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
oblečení online
Ahoj!
Nedávno jsem si chtěla na internetu objednat plavky a nějaké šaty na léto. Jenže v obchodě mi vždy trvá, než najdu plavky které mi opravdu sedí. A s šaty je to podobné. Nevíte o něčem (nebo o nějakém obchodě) kde bych mohla koupit oblečení, které mi bude sedět?
Kupuju si v dámském, ale mám celkem drobnou postavu takže někdy si kupuji i v dětském.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Sinsay určitě
mě tam vždy sedělo vše, také mám drobnou postavu.
- Citovat
- Upravit
Většina pevných obchodu má v současné době e-shop. Tak nákup tam, kde si nakupuješ běžně. A nebo pak koukni na ZOOT, aboutyou nebo zalando. Tam máš na výběr ze spousty značek. Holt toho vezmeš víc a nepadnoucí věci vrátíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to je dotaz… Zkusim svou kristalovou kouli, ale neslibuju, ze bude vedet… Jedine, co ti asi muzu poradit z toho, co jsi o sobe napsala je, ze bych zkusila obchody, kde maji veci ve zkracene delce… treba oznacene petite, nebo zkracene ( vetsinou za velikosti je s nebo k) nebo velikosti kolem 20( cislo se lisi podle toho, jakou mas normalni velikost).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak my muzeme vedet kde ti to bude sedet? To je zase dotaz? Si vyber nejaky eshop, kde muzes zdarma vratit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit