Oblečení pro dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
17.8.17 20:07

Dotaz

Ahoj maminky ???? mam velkou prozbu
Cekame dvojcatka holcicky doktor nam rekl ze pujdou drive nejdele ve 34tt a jsem bezradna d nakupovanim obleceni zatim kupuji vel 50 neco mame i 56 ale to hodne malo maji se nam marodit nejdele konec listopadu
Tak me zajima zda nedelam chybu kdyz kupuji spis teplacky, dupacky atd… velikost 50 nebo zda mam uz kupovat vetsi ????????????mooc dekuju za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
17.8.17 20:16

@ValiMyska Kupovala bych od 56 výš. Nechci tu být za škarohlída, ale jestli se narodí ve 34.tt za pár dní domů nepůjdete. Kupovala bych od 56 výš. Ale znáš to, není 56 jako 56 ;) A nechceš to vlastně nechat až po porodu. Já to tak udělala, měla jsem jenom pár základních kousků, zbytek jsem dokupovala, až se kluci narodili, až jsme věděli, jak jsou velcí ;)
Každopádně přeju, abyste vydrželi co nejdéle :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
17.8.17 20:40

Taky se přidávám s přáním, ať vydržíte co nejdéle :kytka:
V porodnici Vám nějaké oblečky půjčí, kupte si třeba 2 komplet oblečky na focení a parádu v té 50ce (body + dupačky (tepláčky) + čepičku) a pár v 56, obhlídněte obchody, co kde mají, a z porodnice pošlete příbuzenstvo nakupovat, až budete vědět co a jak. Z mé zkušenosti ty malinké oblečky jsme moc nevyužili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
17.8.17 20:44

@ValiMyska Já rodila dvojčata ve 35.týdnu a vel.56 nosili asi měsíc…malá byla menší, tak ta max. 2.měsíce :hug: menší velikosti jsem neměla nakoupeny a to měřili při porodu 43 a 46cm ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
17.8.17 21:22
@ValiMyska píše:
Ahoj maminky ???? mam velkou prozbu
Cekame dvojcatka holcicky doktor nam rekl ze pujdou drive nejdele ve 34tt a jsem bezradna d nakupovanim obleceni zatim kupuji vel 50 neco mame i 56 ale to hodne malo maji se nam marodit nejdele konec listopadu
Tak me zajima zda nedelam chybu kdyz kupuji spis teplacky, dupacky atd… velikost 50 nebo zda mam uz kupovat vetsi ????????????mooc dekuju za radu

Ahoj, mám doma par oblecku i pro „dříve narozena miminka“…muzu ti je poslat, nic za to nechci☺Kdyztak se mi ozvi do soukromé zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí