Oblečení pro sestřičky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Oblečení pro sestřičky
Maminky kde nakupujete stejné oblečení pro půlroční a tříletou (74 a 104) kromě Nextu. Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak asi kdekoliv v obchodě, kde mají velikostní stupně daného výrobku oblečení?
Mě teda tohle nikdy nenapadlo, oblékat moje kluky jako dvojky, teda už bych musela trojky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já chci stejný šatičky na svatbu (ne družičkovský). A všude mají velikosti 0-24m a pak 2roky a výš. Tak jen poptávám jestli náhodou někdo neví nějaký obchod nebo stránky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Xiraxinek já teda klukům občas koupim stejný a vůbec nikdy mě nenapadlo, že je to ujetý…??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TerčaVarča píše:
@Xiraxinek já teda klukům občas koupim stejný a vůbec nikdy mě nenapadlo, že je to ujetý…??
Já neřikám, že to je ujetý
Jen mě to nikdy nenapadlo je oblékat stejně… JO, mají třeba oba tílko stejného stylu, ale jiná barva a plus oba riflové kraťasy, ale zase prostě jenom podobné… Ale ne úplně detailně stejné
Nejmenšího teda nepočítám, ten má 9měs, ale těm starším 6 a 4 roky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lutoba píše:
Já chci stejný šatičky na svatbu (ne družičkovský). A všude mají velikosti 0-24m a pak 2roky a výš. Tak jen poptávám jestli náhodou někdo neví nějaký obchod nebo stránky.
Hmm, tak to bych nechala ušít, protože je fakt, že tohle už se asi fakt blbě shání. Jednak teda v šatičkách se neorientuji - nebylo mi přáno
Ale je fakt, že i v tescu to mají dělené na věk… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My to se sestrou totalne nenavidely
. Kdyz nas navlikli do stejnych hadru. Celej den jsme pak byly jak bubliny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Slečna Ferka píše:
@Šarlota4 Tak na svatbu bych to asi pochopila.
Ale jo i ja. Jen jsem si tak vzpomela jak jsme se vztekaly pritom to byla docela pekne..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lutoba píše:
Maminky kde nakupujete stejné oblečení pro půlroční a tříletou (74 a 104) kromě Nextu. Děkuji
CA, HM, Lindex, Topolino…
- Citovat
- Upravit
Mám dva kluky a dvě holky a taky jim občas koupím něco stejnýho.. vypadá to hezky, nevadí jim to ( zatím).. holky jsou 6 let a 10m a tý starší se děsně líbí, když mají něco stejnýho ( zatím)
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím,
oblečky Next se prodávají tady v Bazaru, zkuste kouknout. ![]()
Hezký víkend,
Monika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit