Kabelky - Obag
- Fotoalbum (26)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kabelky Obag.
Ahoj. Hodně poslední dobou potkávám tyto kabelky a líbí se mi že je tolik krásných barev na výběr.
Proto se chci zeptat majitelek této kabelky jak jste spokojené? Vyplatí se do ní investovat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kámoška si koupila už druhou. Má malou světle hnědou a velkou světle růžovou. Chce si kupovat ještě další mintovou. V poslední době jsem to taky viděla na modelkách, takže to ted frčí. Kámoška je spokojená, kabelka je velmi praktická, dá se v klidu omýt hadříkem, akorát ta cena no :/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, uzasna kabelka.Mam objednanou treti k novemu kocarku, aby mi ladila
A cena mi neprijde tak hrozna, za dva tisice mam minimum kabelek, vetsinou vyrazne vic…a tahle je fakt prakticka hlavne pro maminky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky se přidávám k majitelce kabelky.
Mám ji tedy jen na léto, vyhovuje mi max ten materiál, opravdu jen otřeš a je to. Tím, že ji mám jen na léto, zvolila jsem i proto barevnou kombinaci mint a béžový uši.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lupto a jde nejak zavesit na madlo? Resim ze bych si objednala ke golfkam, ale chtela bych ji na madlo a webovkách o tom zadne info neni, tak predem diky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lupto @Honey83 Jak kabelku připevňujete na kočárek? Dají se k ní dokoupit nějaké klipsy na pověšení?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terka85
Já mám univerzální klipy, přímo na uchytávání tašek ke kočárku.. minulý týden jsem si doobjednala ještě 1. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Honey83 to ja mám taky ale nějak nevidím na tom obagu ty „očka“ za který to chytnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dnes jsem na jejich stránky taky narazila. V čem je ta kabelka tak úžasná? To není rýpání, jen mě to opravdu zajímá. Dívala jsem se na ceny a dost mě to podivilo. Silikonová kabelka + plátěný pytel (za nehorázné peníze) + uši = hrozně moc. Za ty peníze mám doma koženou CK apod. Není to jen takový trend alá crocsy, který jsem taky nikdy nepochopila?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@saadet
No, na jedinou kocarkovou kabelku jsem si pořídila tu vnitřní tašku, a za ní se to dá zaháknout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak jsem psala v 1.příspěvku, je to pro mě "letní kabelka ",díky materiálu, ze kterého je. Líbí si mi to provedení a možnost kombinace "uší ",a barevná škála. V zimě bych si ji nevzala, to mám kladiscke kožené, ať na rameno, tak messengery.Na jediný kočár mi ten materiál nevadí a můžu ji tam mít třeba celý rok.
Je to zase trošku něco jiného, a to mě baví. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berusa.m tak čstečwň je to ️i trend, ale třeba jak zmiňuješ crocsy tak ať je to jak je to ten jejich „plast“ je nejlepší, stejně tak třeba melissy, taky plast, ale úplně jiná kategorie…taky se mi líbí že je to něco „jiného“ jak píše @Honey83 ![]()
@Honey83 takže stačí objednat tu vnitřní tašku a za tu to jde jo? Tak díky za info
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, jakou mi doporucite barvu? Cervenou nebo piskovou? Nebo jinou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lemanka tuto diskuzi jsem zakládala a nakonec si i kabelku pořídila. Nakonec jsem po dlouhém váhání koupila klasiku černou s černými lany a jsem spokojená. Pokud si pořídím další, půjdu do pískové.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit