Kabelky - Obag

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3701
19.2.16 11:42
@zumari píše:
@SarkaNovo Ahoj, bronzku má mamka a je opravdu zrovna tato barva na šrámky blbá… Je na ní vše vidě. Já mám carta zucchero (z obag storu-u nás zatím není) a ta je v pohodě. Takže když se k ní budeš chovat slušně tak si ji určitě vymazlíš a nebudeš ji mít zničenou. Popraskání jsem nikdy neviděla ani neslyšela… A tu druhou mám světloučkou smoke rosa a tím že je světlá tak na ní je vše vidět, ale jde to očistit. Jako na světlých kabelkách, na nich je také vidět každá nečistota. Nejlépe uděláš když si koupíš novou :-)

Aha, škoda :-( Mně se nejvíc líbí ta bronzová, ale právě mám strach, aby se mi hned nezničila. Samozřejmě chci koupit novou. Slyšela jsem že i na černé (kupodivu)je vše vidět…každý škrábanec. Tak teda nevím :nevim: Jsem nerozhodná. Přece jen je to hodně peněz :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
19.2.16 11:50

@SarkaNovo Dle mého názoru černá jako nová vypadá už poškrábaně v den koupě :-) Tmavé barvy jsou „blbé“ zkuste nějakou mezi, pískovou např. ale musíte spíš vidět v obchodě a určitě si vyberete!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
19.2.16 11:54
@zumari píše:
@SarkaNovo Dle mého názoru černá jako nová vypadá už poškrábaně v den koupě :-) Tmavé barvy jsou „blbé“ zkuste nějakou mezi, pískovou např. ale musíte spíš vidět v obchodě a určitě si vyberete!

Díky moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
20.2.16 21:46

Mě bronzová leží ve skříni. venku jsem ji měla 2× a to ještě do práce. Neřekla bych, že je na ní něco vidět. Ba naopak jsem byla překvapená, že na ní nic vidět není. Oproti černé teda. Ještě mám bordeaux brush a na těch taky nic vidět není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21047
22.2.16 11:37

@zumari
Dobrý den,

smazala jsem Váš příspěvek. Nabídky a prodej patří do bazaru.

Děkuji za pochopení :kytka:
Admin Andy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
6.3.16 11:20

Dobry den, neprodava nektera z vas obag nejlepe standart nebo o chic. Dekuji za pripadne nabidky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
17.3.16 21:01

Ahoj holky, uvazuju ze si koupim o bag mini, ale chtela bych k tomu popruh prez cele telo. Jde to? Ten popruh se pripne k te vnitrni latce? Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.4.16 07:34

Vnitřní takšky obag

Zdravím, mám známou, která šije krásné vnitřní tašky do obag kabelek, pro zájemce i s poutky pro upevnění na kočár.:-) Sama jsem moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.4.16 14:13

Obag brush cerna

Ahooj 8)
Mate nektera cernou brush tasku? Zajimalo by me, jestli se odira a spini? Poradte prosim, dekuji Eva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
23.4.16 14:39

@EvaFau
Ahoj, mam ji a přemýšlím, že ji dam pryč. Chytá se na ní každý chloupek, takže pořád vypadá jak neudržovaná. Ojedu ji valeckem a mohla bych hned znova. Na škrábance je zas dobrá, ty na ní vidět nejsou. Mam ještě bordo brush a na té chlupy vidět nejsou, ale zase se mi zabarvila od riflí. Do brush bych už nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.4.16 20:57

@Booobule
Neee tak to jsi me nepotesila :/ ale dekuji za odpoved. Asi pujdu do Vulcano ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
24.4.16 21:50

@EvaFau Ja jsem si pořídila Obag brush rock a jsem s ni celkem spokojena, mám ji hlavně na kočárek a je sice pravdou, ze jsou na ni vidět trochu chloupky, ale není to tak hrozne… Ja jsem s ni spokojena, podle mého na té hladké jde vidět každy skrabanec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
24.4.16 22:21

Ahoj, mam obag mini v pískové barvě. Mam ji uz rok, rok a pul. Ted uz ji bohuzel ma každá druha a ta prvni si hrdě chodí s napodobeninou. Ale na kočárek sem si objednala do barvy, prece jen :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.4.16 12:18
@Buci W píše:
Zdravím, mám známou, která šije krásné vnitřní tašky do obag kabelek, pro zájemce i s poutky pro upevnění na kočár.:-) Sama jsem moc spokojená.

Ahojky, můžeš mi dát prosím kontakt? sháním právě ten vnitřek a z nabídky v obchodech se mi nic nelíbí, samé takové nudné barvy :-( a chtěla bych i s tím připnutím na kočárek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
24.5.16 14:17

Asi rok pokukuju po Obag, cena mě hodně odrazuje, ale snít a vybírat nic nestojí :lol:

• Jakou velikost preferujete? Totiž vůbec nevím - STANDART nebo MINI? Na běžné nošení (do práce, s děckama do zoo apod…na kočárek ne).Pokud máte nějakou reál. fotku kabelky na sobě, pro představu o velikosti, budu ráda.
  • od někoho jsem slyšela názor, že je těžká - je to tak, nebo je to stejné jako jiné (kož.) kabelky?
  • barva - chtěla bych nějakou světlou univerzální, kdo jste vidět v reálu, odpovídá fotkám? Ivory, Rosa smoke, silver, bag rock?
  • Ucha - pro nošení na rameni ta dlouhá?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat