Kabelky - Obag
- Fotoalbum (26)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Aaalenkaaa Já mám standard i mini - standard mám na kočárek, ale lze jí nosit i jako kabelku pro sebe, zas tak obrovský rozdíl to není. Takže spíše záleží, kolik nosíš věcí a také jak jsi „velká“. Měla jsem barvu rock - ta je moc hezká, řekla bych, že ani moc nejde říct, jestli je více do šeda nebo hněda (takže se k ní fakt hodí jak doplňky černé, tak i hnědé), silver jsem viděla, je hezká, ale na mě už moc lesklá, rosa smoke je nádherná jemná barvička - také jsem jí chtěla, ale pak zvítězila ivory (je pro mě více neutrální) - je nádherná, není tak svítivá jako bílá, jde do ní jakákoliv barva vnitřní tašky i držadla. Pak mám grafite a ta je teda pecka, obrovský úspěch u všech, kdo jí viděl. Zblízka hází takový odlesk, ale není vyloženě lesklá. Co se týká držadel, tak pokud chceš nosit přes rameno, tak určitě ty delší, ty krátké dáš jen do ruky, nebo můžeš nakombinovat krátká držadla s popruhem přes rameno (crossbody). Snad jsem ti trošku pomohla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aaalenkaaa Ještě jsem našla pár fotek, kde mi přijde, že ty barvy sedí
Obasket pískový, pak mini rock a jestli budeš chtít, tak ti ještě vyfotím tu grafite a ivory ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pastelka86 Viděla jsem je na aliexpressu, tak pokud objednáváte i tam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky,
už mám koupenou:-)
Po ošahání v obchodě jsem zvolila, mini, pro mě velikostně bohatě dostačující. A mám smoke rosa. Jsem moc spokojená
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj já mám bílou standart, nikde jsem nesehnala realne fotky právě bílé, tak snad někomu pomuže v rozhodování. Jinak bych si chtěla pořídit bronzovou mini nemáte někdo realné foto?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já dostala svou první k narozkám teď, pískovou a jsem nadšená. Šla jsem do mini a dokoupím si ještě asi lana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj děvčata, mohou se zeptat co na nich máte, proc se vás tyto kabelky libi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ne-zoufala manzelka ahoj, líbí se mi, protože si můžu vybrat držadla, vnitřní tašku, která jde vytáhnout vyprat, držadla vyměnit po opotřebení, kabelka - tělo je omyvatelná a vypada hezky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ne-zoufala manzelka líbí se mi to samé co tady píše MiaRimonta a navíc je to fakt dobrý nápad, to se jen tak nevymyslí, jde z toho udělat plážovku a nebo kabelku do společnosti, či praktickou kabelku na kočárek nebo nákupní tašku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já po nich pokukuju už dlouho.
Ale tápu s barvama.
Chci ji k čemukoliv - tak univerzální barvu…jsem na barvy a kombinování antitalent - tak když si představím, že si dám jeansy, nějaké barevné tričko (třeba modro bílé, nebo bílo meruňkové), sako - bílé kecky a ještě třeba pískovou kabelu, tak mi to přijde prostě divné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@carambol já mám bílou standart a bronzo „mini“. Bílou, protože k bílým světlým věcem jsem neměla čistě bílou a dá se omýt! Což se super..takhle nějakou bílou koženku bych už měla špinavou a huř se čistí. S černýmy uchy vypadá jako velká kabelka do města s lany jako plážovka. Mám teď nově bronzo a koupila jsem k ní levně vnitřní tašku a lem za 350,– orig. vnitřní tašky stojí dvakrát tolik nemají pestrý výběr. Je fajn na fb nebo internetu najít někoho kdo tohle šije.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MiaRimonta píše:
@carambol já mám bílou standart a bronzo „mini“. Bílou, protože k bílým světlým věcem jsem neměla čistě bílou a dá se omýt! Což se super..takhle nějakou bílou koženku bych už měla špinavou a huř se čistí. S černýmy uchy vypadá jako velká kabelka do města s lany jako plážovka. Mám teď nově bronzo a koupila jsem k ní levně vnitřní tašku a lem za 350,– orig. vnitřní tašky stojí dvakrát tolik nemají pestrý výběr. Je fajn na fb nebo internetu najít někoho kdo tohle šije.
Hlavně to tělo.
Nechtěla jsem vyloženě bílou ani černou.
napadla mě šedá nebo ta písková - jen teda si nejsem jistá tou kombinací - příklad - temně modré kalhoty, proužkované bílo modré triko, sako do khaki zelené a už mám problém s botama - natož s taškou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@carambol co azurová, iris nebo navy? Všechny barvy do modra. Myslím že jeansy a modrá kabelka k sobě pujdou ať už bude sako či tričko jakekoliv barvy. Taky ještě zvažuju do třetice jednu z těch tří k ryflím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit