Kabelky - Obag

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
30.11.15 20:28

Ahoj děvčata ve Smilovce obag mají velký výběr. V patek jsem si koupila bílou standart modre uši vnitřek mosty a přívěsek chlupatou kuličku. Ke to bomba.Dam si ji pod stromeček. Mam z ni velkou radost
Chtěla jsem limetkovou ale víc se hodi bila.
Mají i brush ale nedoporučuji je prý se spat ne čisti a trha oblečení. Hladká je určo lepší a neutrál barva. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
10.12.15 22:05

Ahoj holky, máte někdo popruh na obag, ten který umožňuje nosit kabelku jako crossbody. Zajímá mě jak se tam upevňuje. Díky! :) Plus váhám mezi kůží a koženkou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
16.12.15 22:53

Ahoj holky, přemýšlím o zakoupení černé nebo pískové kabelky Obag, hrozné se mi líbí a chtěla bych ji používat i jako tašku na kočárek, jen jsem chtěla poradit, nevím, zda mi bude na kočárek stačit ta Obag mini nebo standard? Uz jsem ji na kocarkach viděla, ale nevím, co to bylo za velikost, neumím si představit ten rozdíl mezi těmito velikostmi, poraďte prosím. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
16.12.15 23:37

@Valvodka urcite standard, do mini se vejde tak balicek ubrousku a jedna plinka. A cerna je hrozne nachylna na skrabance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
17.12.15 09:44

@lemanka Moc děkuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.12.15 21:07

Obag

@lupto
Zdravim, chci se vas zeptat, z jakeho webu obagy objednavate? :) taky se chystam si nejakou poridit. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
29.12.15 19:13

obag

Jsem profesionalni krejcova ty vnitrky a veskere doplnky jsem schopna usit dle prani barvy atd..prave jsem si zakoupila o bag standart a jdu si ji vymazlit… chapu ze to neni original, ale nekdo na tom tolik nelpi :)plateny pytlik za 625 kc to uz je i na me moc..a kousek latky se zipem…jsem schopna vse udelat za polovinu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
6.1.16 00:01

Moc prosím, máte někdo o BASKET? Nebo O MINI s popruhem přes tělo? A kde objednáváte, já našla jen obag.cz a different.cz, jsou i další eshopy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
6.1.16 00:02

@Saruman Můžu se zeptat, zda byste ušila i vnitřek pro o basket? Moc děkuji za info ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
12.1.16 17:20

@Saruman Dáte sem nějakou fotku jak vypadají vaše vnitřní tašky?
Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
19.1.16 18:30

Ahojte holky. Také přemýšlím o kabelce :think: :)
Ale ta cena.. Chtěla bych ji také na kočárek a napřed jen vyzkoušet.. tak kdyby někdo prodával smoke rosa, bronzovou, hnědé, beige.. mrkla bych ;) :oops: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
17.2.16 22:57

Ahoj holky, prodávám dlouhá koženková držadla (uši) na kabelku obag barva Dove - šedohnědé, cena vč. pošty 730,–. Více info do zprávy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
19.2.16 10:22

Aoj holky, uvažuji nad koupí o bag, kde se dá sehnat na netu nejlevněji? A ještě se chci zeptat na kvalitu - je pravda, že se hned poškrábe a praská? Nerada bych do ní vrazila tolik peněz a pak zjistila, že je to šunt.
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
19.2.16 10:33

A nejvíc se mi líbí bronz, tak jestli někdo máte, budu ráda za recenze…jak se udržuje, jestli jsou na ní vidět škrábance atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
19.2.16 11:26

@SarkaNovo Ahoj, bronzku má mamka a je opravdu zrovna tato barva na šrámky blbá… Je na ní vše vidě. Já mám carta zucchero (z obag storu-u nás zatím není) a ta je v pohodě. Takže když se k ní budeš chovat slušně tak si ji určitě vymazlíš a nebudeš ji mít zničenou. Popraskání jsem nikdy neviděla ani neslyšela… A tu druhou mám světloučkou smoke rosa a tím že je světlá tak na ní je vše vidět, ale jde to očistit. Jako na světlých kabelkách, na nich je také vidět každá nečistota. Nejlépe uděláš když si koupíš novou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat