Kabelky - Obag

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1020
30.7.16 20:10

Já mám pískovou:-) a vyhovuje. Neřešte to tak s těmi barvami. Pokud se chcete sladit, dejte si na obag např. přívěsek v barvě Vaší halenky nebo šátek nebo stuhu, nebo vyměníte vnitřek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
30.7.16 20:11
@MiaRimonta píše:
@carambol co azurová, iris nebo navy? Všechny barvy do modra. Myslím že jeansy a modrá kabelka k sobě pujdou ať už bude sako či tričko jakekoliv barvy. Taky ještě zvažuju do třetice jednu z těch tří k ryflím :)

Na zimu mám zase pískový kabát nebo petrolejovou bundu.
Ne vždy nosím jeansy, ale většinou jsou kalhoty do modra, to je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
30.7.16 20:18

@carambol tak na zimu oblékni kabelku do kožichu :D. Není pravidlo pokud máš pískový kabát musíš mít kabelku stejné barvy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
30.7.16 20:25
@MiaRimonta píše:
@carambol tak na zimu oblékni kabelku do kožichu :D. Není pravidlo pokud máš pískový kabát musíš mít kabelku stejné barvy :palec:

Já vím, že ne, většinou se snažím aspon s botama, ale já nejsem žádný nákupní maniak, mám jedny černé žabky, bílo vínové superstary, na zimu vínové kotníčkové botky a nazdar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
30.7.16 20:37

Ahoj holky, tak ja se k vam taky pridam. :mrgreen: Pred chvili hsem so objednala obag standart navy s hnedym kozenym drzadlem a cernou taskou. Na pristi jaro a leto si chci jeste objednat bilou vnitrni tasku a bila drzadla nebo provazy, jeste nevim. Dlouho jsem nad ni uvazovala a dneska jsem se rozhodla. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
30.7.16 20:38

@carambol Ta modrá by byla určitě supr. Pískovou má hodně žen co tak vidím v ulicích :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
30.7.16 20:42

@kacikhanz :potlesk: vítej do klubu :mrgreen:. Vnitřní tašku originál nebo šitou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
30.7.16 20:53

Padla mi do oka grafite, navy, písková, roc, šedá i volcano.

babo raď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
30.7.16 21:27

@MiaRimonta - diky. :* Tu cernou vnitrni tasku jsem si vzala original. Ale tu bilou si mozna necham usit. Ale nejdriv musim najit nekoho kdo to sije a je spolehlivy. Kamaradka si nasla nekoho na facebooku a zaplatila ji, je to pul roku a tasku jeste nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
30.7.16 22:14

@kacikhanz ja našla paní pres aukro, tam je to podchycené s platbou. Stále inzeruje vnitřni taška i lem 300kč. Mám od ní na fotce co jsem zde přidávala - na mini bronzo vnitřek a lem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
30.7.16 22:15

@carambol taky jsem měla ten samý problém nevěděla jsem kterou barvu dřiv :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
31.7.16 19:05

Ahoj holky můžu se přidat? Dnes jsem si objednala soft pink hladkou standart… a nevím kde objednat tašku, aby byla dobře vystužená a dobře držela na kočárku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
31.7.16 19:55

Miluju ji :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
1.8.16 01:28

Ahoj, potřebuješ vnitřní tašku? Můžu dat tip na paní od které mám z aukra vnitřní tašku a lem za 350 kč z pevného materialu :-)

@Kikkinka pěkná tenhle typ nemám, než bych z ní něco vyhrabala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
1.8.16 07:50

@MiaRimonta
Zase tak hluboká není ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek