Kabelky - Obag

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2271
22.4.17 14:21

@kve-tinka Právě že chci, ať kabelka drží za uši, nechci, aby mi tam visely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
22.4.17 14:45

@Kemiaa tak to tam i přes ty dlouhé uši podle mě nenatáhneš…+ špatně by se ti do tašky lezlo. Takže klasicky zavěsit a třeba mít teda bez uší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
22.4.17 15:01

Takhle bych to chtěla, ale nejsem schopná určit, jaké uši to jsou. Když se mi tam poleze blbě, při nejhorším kabelku pak zavěsím na háčky, ale tohle se mi libi vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
22.4.17 15:45

@Kemiaa primo za usi to snad ani nejde :think:…urcite je lepsi vyrobit si hacky s karabinkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
22.4.17 15:47

@Kemiaa jo taaak, to vypada na kratke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
22.4.17 15:58

Tohle jsou klasická krátká lana O bag.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
22.4.17 16:24

Asi mě tu všechny ukamenujete, ale zajímalo by mě, co se vám na kabelkách tak líbí, proč je to takový hit? Já jen, že ji má každá druhá ženská, nosí ji pěkně nápisem dopředu, aby každý viděl, že je to „značka“, kolikrát jsou ty ženské oblečené každý pes jiná ves, hlavně, že mají O bag. Mně se kabelka vůbec nelíbí, přijde mi předražená, ale jak píši, nekamenujte mě, každý má jiný vkus. Jen mě zajímá, proč je to takový hit.
Díky a omlouvám se všem faninkáám O bagů :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
22.4.17 16:32

Mně jsou ty kabelky celkem fuk, ale ke kočáru se mi prostě líbí, rozhodně víc než většina přebalovacích tašek, co jsem viděla. Co se týká ceny, myslela jsem, že jsou dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
22.4.17 16:33

A jinak ostatním díky za rady. Koupím radši ty delší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
22.5.17 20:00
@kacikhanz píše:
Holky, docela me zaujala o bag 50, mate ji nekdo? Jste s ni spokojene? Libi se mi ten tvar a ze je mekci a pruznejsi nez klasicky tvar o bag. A nosite ji i ke sportovnimu? Diky

Nevim, jestli je to jeste aktualni, ale padesatku jsem mela a hned prodala. Vubec jsem si na ni nezvykla. Prisla mi velka, ale moc se toho do ni nevešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
22.5.17 20:02
@Cipisek79 píše:
Asi mě tu všechny ukamenujete, ale zajímalo by mě, co se vám na kabelkách tak líbí, proč je to takový hit? Já jen, že ji má každá druhá ženská, nosí ji pěkně nápisem dopředu, aby každý viděl, že je to „značka“, kolikrát jsou ty ženské oblečené každý pes jiná ves, hlavně, že mají O bag. Mně se kabelka vůbec nelíbí, přijde mi předražená, ale jak píši, nekamenujte mě, každý má jiný vkus. Jen mě zajímá, proč je to takový hit.
Díky a omlouvám se všem faninkáám O bagů :hug:

Nosi ji napisem dopredu mozna proto, ze napis je z obou stran, takze jaksi schovat nejde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7382
12.6.17 19:34

Skutečná barva o bag polvere

Ahojte, mate nektera tuto kabelku:
https://www.obag.cz/…nka-natural/

Jakou ma, prosim, skutecnou barvu? V telefonu se mi totiz zobrazuje jako svetle tyrkysova a na notasu jako blede modra. Tak nevim a do obchodu nemam moznost se podivat… predem dekuji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
12.6.17 19:36

@Michalka80 Ahoj,mám ji. Je hodně světle modrá. Možná bych řekla lehce modro šedivá. Tyrkysová určitě ne. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7382
12.6.17 19:40
@Pipouška píše:
@Michalka80 Ahoj,mám ji. Je hodně světle modrá. Možná bych řekla lehce modro šedivá. Tyrkysová určitě ne. :pankac:

Ahoj, moc ti dekuji za pomoc!!! To je teda skida, chtela jsem prave nejakou tyrkysovou, ach jo. Jestezes tak rychld napsala, malem bych ji objednala. A prosim te, nevis jaka by mohla byt spis takova do tyrkysova… Diky moc!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
12.6.17 19:45

@Michalka80 Nemáš zac ;) noooo nejvíc tyrkysová bych řekla, ze asi tato: https://www.obag.cz/…-o-bag-acqua

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat