Kabelky - Obag
- Fotoalbum (26)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Timura Aha, tak to je dobre vedet, ze ji nesmim pretezovat, ja uz takhle odrovnala kabelek…
Diky ti moc za dobre pripominky, jdu objednat kratka drzadla. Diky!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pherenike píše:
Nosi ji napisem dopredu mozna proto, ze napis je z obou stran, takze jaksi schovat nejde![]()
![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji ![]()
Máte některá wavy texture? Váhám mezi touhle nebo klasickou hladkou. Chtěla bych, aby působila spíše elegantně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminy ![]()
Prosím o radu mohli by jste mi dát nějákou stránku kde si objednat kabelku Obag? Nemůžu žádnou najít
Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 jejich ofiko stránky třeba? Obag.cz? Trvalo to cca 5vterin
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lachtanice86 Už jsem to též našla ale nešlo mi to najít se snad může stát ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Koty píše:
Obnovuji
Máte některá wavy texture? Váhám mezi touhle nebo klasickou hladkou. Chtěla bych, aby působila spíše elegantně.
Wavy jsem mela cernou a ivory - jsou top, vypadaji skvele a prave mi prijde, ze jsou vic elegantni nez ty hladke… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Koty píše:
Obnovuji
Pokud bych chtela pusobit elegantne, poridila bych si kabelku, ne plastovy kybl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pherenike ta ivory je náááááádherná!
Já jsem ale konzerva a půjdu do černé. Odkud máš doplňky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucynka_v píše:
Pokud bych chtela pusobit elegantne, poridila bych si kabelku, ne plastovy kybl
Klasické už doma mám, plastový kýbl mi ještě ve sbírce chybí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Koty Vak do te ivory mi sila jedna pani na FB s muzu ji vrele doporucit. Kvalita zpracovani je fakt top! Vyztuzeny vcetne te horni casti, krasne pevny, uvnitr kapsicky a karabina na klice.
Ucha jsem sveho casu prodavala, takze to bylo z velkoobchodu. Jsou neorigo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Koty Uz jsem sbirku zredukovala a mam jen jednu obag mini, o moon light a jednu justo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruna21 nebo na Fb ruzne obag bazarky. Holky tam dost prodavaj.
a skoro v kazdem vetsim meste je kamenna prodejna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MiaRimonta Dobrý vecer, mohla by jste mi prosím dát kontakt na paní co šije vnitřní tašky do obag. Tedy jestli je to stále aktuální. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit