Kabelky - Obag
- Fotoalbum (26)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Brush je limítka, mini je nesehnatelná, možná u nějaké preprodejkyne. Cena tak 3000
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, prosim vas, nezeptal by jste se nekdo, kdo mate facebook a jste ve skupine obag, kde holky kupuji kryty na usi? Kamaradka mi rikala, ze nekde slysela ze je maji v Hornbachu, ale ja jsem je nikde nenasla. Nemam facebook. Diky moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacikhanz píše:
Ahoj holky, prosim vas, nezeptal by jste se nekdo, kdo mate facebook a jste ve skupine obag, kde holky kupuji kryty na usi? Kamaradka mi rikala, ze nekde slysela ze je maji v Hornbachu, ale ja jsem je nikde nenasla. Nemam facebook. Diky moc
většinou píšou, že mají v těch hobby marketech běžně…někde u elektro příslušenství… ale jí nekupovala, osobně zkušenost nemám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím milovnice Obagu
, holky chci se zeptat, nosíte tuhle kabelku jen k elegantnimu oblečení nebo i ke sportovnímu? Napr: rifle, botasky, sportovní bunda?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarkyM . zdravim, ja mam kabelku ladenou do sportovniho stylu nebo neco mezi. Jako ze balerinky, elegantnejsi tenisky. Ja bych si ji zase vylozene nevzala k lodickam a k sacku. Ale videla jsem holky co ji maji ladenou do elegantniho stylu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, docela me zaujala o bag 50, mate ji nekdo? Jste s ni spokojene? Libi se mi ten tvar a ze je mekci a pruznejsi nez klasicky tvar o bag. A nosite ji i ke sportovnimu? Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obag chic
Ahoj holky. Planuji si koupi o bag chic. Ale zajima me jedtli se da nosit i na rameni nebo ven v ruce? Chtela bych ji nosit na rameni ale nevim jestli to nebude vypadat divne. Na tuhle kabelku ani neprodavaji dlouhe lana. Nemate ji nekdo a nemuzete sem vlozit foto jak vypada na rameni. Moc by mi to pomohlo. Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@emicka22
S klasickými krátkými drzadly ji na rameno nedáš, nosím ji jen v ruce nebo na kočárku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@emicka22
To asi ano, ale upřímně - nevypadá to přes rameno moc dobře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jakou délku držadel zvolit, když bych chtěla Standard tašku zavěsit přímo za uši na madlo kočárku? Ty delší nebo kratší? Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kemiaa chceš zavěsit za ty uši, nebo si jí tam klasicky připnout a uši mít jako "dekoraci??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit