Kabelky - Obag

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.12.16 17:25

Brush je limítka, mini je nesehnatelná, možná u nějaké preprodejkyne. Cena tak 3000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
11.2.17 22:38

Ahoj holky, prosim vas, nezeptal by jste se nekdo, kdo mate facebook a jste ve skupine obag, kde holky kupuji kryty na usi? Kamaradka mi rikala, ze nekde slysela ze je maji v Hornbachu, ale ja jsem je nikde nenasla. Nemam facebook. Diky moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
14.2.17 09:47
@kacikhanz píše:
Ahoj holky, prosim vas, nezeptal by jste se nekdo, kdo mate facebook a jste ve skupine obag, kde holky kupuji kryty na usi? Kamaradka mi rikala, ze nekde slysela ze je maji v Hornbachu, ale ja jsem je nikde nenasla. Nemam facebook. Diky moc :mavam:

většinou píšou, že mají v těch hobby marketech běžně…někde u elektro příslušenství… ale jí nekupovala, osobně zkušenost nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
14.2.17 12:43

@Aaalenkaaa - diky, ja se tam tedy po tom podivam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
27.2.17 13:22

pazu.cz - tam maji cele srouby vypadajici jak origo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
27.2.17 19:17

@lemanka - diky moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
11.3.17 07:23

Zdravím milovnice Obagu :mavam:, holky chci se zeptat, nosíte tuhle kabelku jen k elegantnimu oblečení nebo i ke sportovnímu? Napr: rifle, botasky, sportovní bunda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
17.3.17 08:48

@MarkyM . zdravim, ja mam kabelku ladenou do sportovniho stylu nebo neco mezi. Jako ze balerinky, elegantnejsi tenisky. Ja bych si ji zase vylozene nevzala k lodickam a k sacku. Ale videla jsem holky co ji maji ladenou do elegantniho stylu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
17.3.17 08:49

Holky, docela me zaujala o bag 50, mate ji nekdo? Jste s ni spokojene? Libi se mi ten tvar a ze je mekci a pruznejsi nez klasicky tvar o bag. A nosite ji i ke sportovnimu? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
2.4.17 09:52

Obag chic

Ahoj holky. Planuji si koupi o bag chic. Ale zajima me jedtli se da nosit i na rameni nebo ven v ruce? Chtela bych ji nosit na rameni ale nevim jestli to nebude vypadat divne. Na tuhle kabelku ani neprodavaji dlouhe lana. Nemate ji nekdo a nemuzete sem vlozit foto jak vypada na rameni. Moc by mi to pomohlo. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
2.4.17 10:34

@emicka22
S klasickými krátkými drzadly ji na rameno nedáš, nosím ji jen v ruce nebo na kočárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
2.4.17 13:12

A s delsimi ty co jsou na standart?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
2.4.17 19:29

@emicka22
To asi ano, ale upřímně - nevypadá to přes rameno moc dobře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
22.4.17 12:27

Jakou délku držadel zvolit, když bych chtěla Standard tašku zavěsit přímo za uši na madlo kočárku? Ty delší nebo kratší? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6881
22.4.17 14:12

@Kemiaa chceš zavěsit za ty uši, nebo si jí tam klasicky připnout a uši mít jako "dekoraci??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat