Kabelky - Obag
- Fotoalbum (26)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Halibar Mam kabelku pridelanou na kocarku a uchyty jsem sehnala na fb skupina Obag bazar.Tam se zeptej, vyrabi to tam spousta sikovnejch holek. Jinak zrucnejsi mamina to zvladne sama, staci koupit dve karabiny a suchej zip ve svadlence.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Třesulka já facebook nemám, ale zase umím šít a spoustu věcí si dělám sama
moc děkuji za tip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam karabinu Cik Cak. Sehnala jsem ji v obchode, mela by se dat sehnat ale i pres net. Maji plno barev, aby se ti hodila ke kabelce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berusa.m píše:
Dnes jsem na jejich stránky taky narazila. V čem je ta kabelka tak úžasná? To není rýpání, jen mě to opravdu zajímá. Dívala jsem se na ceny a dost mě to podivilo. Silikonová kabelka + plátěný pytel (za nehorázné peníze) + uši = hrozně moc. Za ty peníze mám doma koženou CK apod. Není to jen takový trend alá crocsy, který jsem taky nikdy nepochopila?
Souhlasím, vypadá jak umělohmotný lavor. Nechtěla bych jí ani zadarmo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, mam takovy problem, mate to nekdo taky tak? Mam obag standart, kozene usi, vnitrni tasku a ted jsem si koupila pleteny lem. A u jednoho ucha za boha nemuzu zasroubovat zavit, pořád mi vypadava. A prijde mi, ze uz je asi i poskozeny protoze nejde poradne dotahnout. Vsechno dohromady je to dost siroke. A zacina mi vypadavat jeste jeden, kdyz si dam tasku na rameno.
Nevite jestli prodavaji nahradni zavity? Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacikhanz Ja to mela taky tak, porad mi to vypadavalo.Dala jsem To utahnout chlapovi, tan ma vetsi silu a drzi To.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@krajta Zadarmo Vám ji opravdu nikdo nutit nebude, nebojte
Jinak viděla jste ji naživo? Opravdu nevypadá jako lavor, ale je to věc názoru. Dle mého je to revoluční kabelka, kterou si každá sestaví dle sebe. Však Vám ji nikdo nenutí! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacikhanz Aha,tak je asi strhlej zavit.No tak to neporadim. Asi bych se vzdala toho lemu, nebo vymenila drzadla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Naomina - ja facebook nemam, zkusím to přes kamaradku. Diky za rady.
@Třesulka - ted pred vanocemi se mi do toho investovat nechce. Potrebuju koupit koupit jine veci. Ale zkusim sehnat jen ty spunty se zavitama. Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Závit ti pošlou zdarma, alespon mně to nabízeli, když jsem myslela, že jsem ho někde ztratila. Naštěstí jsem ho pak zas našla
Napiš jim, budou chtít sken faktury myslim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem dneska ty zavity zahlidla na aliexpressu asi za tri dolary.
Jinak se chci zeptata je tu nejaka sikula, ktera sije vnitrni tasky? Ja jsem sicka samouk
tak bych chtela poradit, ktery material je nelepsi, aby byla pevna, casto ctu, ze je taska vystuzena, ale nevim cim…
A posledni…delala jste si nektera brush doma?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj mam prosbičku nemate nektera z vas kontakt na nekoho kdo me udela HOME BRUSH? bohuzel sem koupila barvu navy, je nadherna jen je na ni videt uplne vse. dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj muzu se vas zeptat na kolik tak prijde brousena mini kabelka z it? dekuji Eliska
- načítám...
- Citovat
- Zmínit