Kabelky - Obag

Napsat příspěvek
Velikost písma:
832
3.8.16 09:19

@MiaRimonta - ahojky, mohla by jsi mi prosim napsat kontakt na tu pani co sije ty tasky? Asi si preci jenom necham na sprpen a zari usit tu bilou tasku. Diky. A dokoupim si jeste jedny svetlejsi usi, ale nevim ktere, jestli provazy, nebo bile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
14.8.16 09:22

Ahoj holky…nečetla jsem celou diskuzi :oops: ;) chci si koupit mini černou original ale zajímalo by mě jestli,,sedí" na originál i neoriginál uši?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
14.8.16 09:23

@edik372 Sedí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
14.8.16 15:27

Super dekuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
14.8.16 15:28

A ještě se zeptám :) máte nějaké stránky od kama objednat? Dívala jsem se na www.obag.cz ale že bych mrkla ještě jinam ale když zadám na netu tak mi to nic nenajde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
14.8.16 15:37

Může to do mrazu, když je to umělá hmota? Nerozpadne se to? Myslím ta kabelka.

• Citovat
  • Upravit
1
22.8.16 16:54

Já můžu objednat přímo z Itálie :) teďka je nová podzimní kolemce a ta kvalita se s tou českou nedá srovnat! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
23.8.16 15:04

Ahoj holky, tak uz jsem taky u vas v klubu. :mrgreen: Tady je muj milacek, tahle vnitrni taska neni originál, jeste mam originálni cernou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
24.8.16 09:38

Mám dotaz, délka držadel 47cm - je to přes rameno, nebo jen do ruky? :lol:
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.8.16 14:39

Dáreček

Dobrý den, rád bych dal své přítelkyni oBag jako dárek. Zajímá mě, jestli máte někdo zkušenost s černou barvou těla, jestli to není riziko vůči oděrkám, které by na černé mohly být vidět. Případně jestli se nevyplatí více koupit matný černý oBag + přírodní barva lan? Děkuji za každou odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
30.8.16 14:49

@Tomaňák já mám tmavě hnědou broušenou, bílou a bronzo.. kabelky jsou vodou omyvatelné, takže je to fajn, neodírají se, když je nějaká šmouha lze setřít vlhčeným hadříkem. Jinak se spíše řiďte podle toho jaké věci přítelkyně nosí jestli preferuje tmavou nebo světlou :-). Na facebooku najdete hodně skupinek kde šijí vnitřní tašky - jsou kvalitnější a levnější než originál a také lana.. Lana mám natural originál a moc přijemné na nošení nejsou po delším nošení na rameně není moc příjemné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.8.16 15:26

@MiaRimonta V oblibě má tmavé barvy, proto bych rád buď šedou, nebo černou, včetně kontrastních provazů. Jedná se mi pouze o zkušenost lidí s matným, či lesklým modelem této kabelky. Podle některých názorů je na tmavé lesklé kabelce vidět každý škrábanec/čmouha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
30.8.16 15:48

@MiaRimonta - prosim, prosim mohla by si mi vyfotit jak opravdu vypada ta tmave hneda brousena? Uvazuju nad ni. A pak se mi hrozne libi barvicka smokerose. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
30.8.16 16:23

@Tomaňák :D jiné než matné a lesklé kabelky o-bag nejsou :D
mám tmavou lesklou - bronzo a škrábanec zatím nemám a čmouha když sem tam je - né často. tak setřu vlhkým hadříkem a je po čmouze. Je to normální, že se člověk někde otře nebo kabelku položí, čmouhy můžete mít i na kabelce světlé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
30.8.16 16:33

@kacikhanz já mám odstín testa di moro - brush a není v čr sehnatelná tato barva.
Vedle je bílá staandart a druhá fotka mini bronzo :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat