Kabelky - Obag

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7382
12.6.17 19:47

@Pipouška diky moc, ta je teda taky suprova!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
12.6.17 19:53

@Michalka80 Taky se mi líbí :lol: akorát jestli můžu doporučit nekupuj si bílé provazové „uši“. Dostala jsem je jako dárek a po třech dnech nošení byly hned špinavé :zed: a to jsem si na ně dávala veeeélky pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7382
12.6.17 20:05

@Pipouška no, to je dobre vedet, ja stary cunik bych to mela jak prase hned prvni den noseni :D :D :D
Mas prosim te i tu vnitrni tasku? Neni ta latka moc tenka, vydrzi to neco? Kdyztak bychom ji radeji spichli doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
12.6.17 20:08

@Michalka80 Mám i tu vnitřní, takovou béžovou, co nevykukuje ven a je suprovní. Z pevného materiálu, něco jako plátno, pevnější ale. Můžu doporučit. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7382
12.6.17 20:11

@Pipouška jee, tu jsem prave chtela, to je ta natural, ze? A prave jsem premyslela, jestli je videt. Tak to je skvele, ze neni, juchu! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
12.6.17 20:16

@Michalka80 Jojo natural, je asi tak 5-10 cm pod okrajem, takže vidět není. Vypadá to s ni hezky a opravdu je kvalitní :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7382
12.6.17 20:19

@Pipouška jupi, tak to uz se na ni tesim. Diky ti za dobre tipy, moc jsi mi pomohla, jsi hodna!!! Uz jdu objednavat, nadelim si ji k narozkam :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
12.6.17 20:23

@Michalka80 Není vůbec zac. Tak ať se líbí a hezky nosí :D a všechno nejlepší k narozeninám :kytka: :* :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7382
12.6.17 20:24

@Pipouška Jeee, moc dekuji!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7382
14.6.17 18:15

Ahojte, prosim jeste o radu. Je mozne pripevnit dlouhy popruh na cross-body i na kabelku O bag standard s dlouhymi uchy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
14.6.17 21:01
@Michalka80 píše:
Ahojte, prosim jeste o radu. Je mozne pripevnit dlouhy popruh na cross-body i na kabelku O bag standard s dlouhymi uchy?

Lze, ale musíš mít z boku kabelky vyvrtané otvory nebo úchyty na karabinu na vnitřní tašce. Někdo to upevňuje i na šrouby, ale to je poměrně nestabilní a šrouby se uvolňují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7382
15.6.17 17:12

@Timura Moc ti dekuji za odpoved. Ono by to stejne asi vypadalo blbe ten popruh s temi dlouhymi drzadly. Jen nechapu, proc na strankach o bagu psaly, ze ten popruh lze kombinovat s jakymkoliv typem drzadel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
15.6.17 18:12
@Michalka80 píše:
@Timura Moc ti dekuji za odpoved. Ono by to stejne asi vypadalo blbe ten popruh s temi dlouhymi drzadly. Jen nechapu, proc na strankach o bagu psaly, ze ten popruh lze kombinovat s jakymkoliv typem drzadel…

Ono to lze nosit s krátkými uchy (jenom přes rameno ). S dlouhýma by to vypadalo dost blbě. Celkově je ta kabelka robusní a široká, což je na crossbody nepraktické ( a nehezké).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7382
15.6.17 18:28

@Timura No, to mas asi pravdu. Jenze ja tu kabelku potrebuju nosit pres telo, tedy jen kdyz jdu s detmi, abych mela obe ruce volne a nemusela se starat, jestli mi kabelka nespadne z ramene. Jinak jsem zvykla nosit naditou prebalovaci tasku jako crossbody a ta o bag zase neni o tolik vetsi. Uz ji mam doma a prave me tam uz nesel pridelat ten popruh. Tak si jeste doobjednam ta kratka drzadla a hlavne je poprosim o nahradni srouby, pripadaji me takove jalove, ze teda asi moc dlouho nevydrzi…
Jeste me napadlo: kdybych mela tu kabelku jen na popruhu, nevypadalo by to divne?
EDIT: to jsem teda napsala blbost, bez tech drzadel to nejde, v nich je ten sroub… :) takze jdu objednat kratka drzadla… :lol:

Příspěvek upraven 15.06.17 v 18:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
15.6.17 18:35
@Michalka80 píše:
@Timura No, to mas asi pravdu. Jenze ja tu kabelku potrebuju nosit pres telo, tedy jen kdyz jdu s detmi, abych mela obe ruce volne a nemusela se starat, jestli mi kabelka nespadne z ramene. Jinak jsem zvykla nosit naditou prebalovaci tasku jako crossbody a ta o bag zase neni o tolik vetsi. Uz ji mam doma a prave me tam uz nesel pridelat ten popruh. Tak si jeste doobjednam ta kratka drzadla a hlavne je poprosim o nahradni srouby, pripadaji me takove jalove, ze teda asi moc dlouho nevydrzi…
Jeste me napadlo: kdybych mela tu kabelku jen na popruhu, nevypadalo by to divne?

Určitě by to šlo, ale s těma krátkýma držadlama to bude lepší. Kamarádka to takhle má, ale občas se ji stávalo, že se ten popruh vzadu rozpojoval a kabelka padala. Nesmí být moc náložená. Mě se zase stává, když ji mám těžší, ze mi vypadavaji šrouby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat