Kabelky - Obag
- Fotoalbum (26)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já už mám 3 tyto kabelky
a pro mě jsou prostě nejužasnější. Mám pro ně i mnoho doplňků jak na léto tak i na zimu. Nosím ji na golfkách a naprostá spokojenost. Jak vypadají ty vaše?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také uvažuji, že bych si ji pořídila, ale pořád nějak nejsem 100% rozhodnutá.
![]()
Příspěvek upraven 13.08.15 v 09:17
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mela jsem rock, barva mi nesedla, tak jsem ji poslala dal. Ted cekam tmave modrou mini a piskovou standard, doma mam smoke rose beach, kterou mozna take pustim. O O pocket jsem premyslela, ale porad nejak nevim. Jak se nosi bez klopy se zasunovacim horejskem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lemanka uplne stejne jak s klopama.Je dost chytre vymyšlená treba do MHD, to te jen tak nekdo neokrade.Ja ale nosím hlavne klopy, klasicky Opocket se mi az tak nelibi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuzanka193
ZDRAVÍM MOHLA BYCH POPROSIT O WEB, KDE KABELKY A DOPLŇKY NAKUPUJETE, MÁTE JE KRÁSNĚ SLADĚNÉ, URČITĚ TAKY NĚJAKOU POŘÍDÍM A KDE SE DAJÍ POŘÍDIT TY DRŽÁKY, ABY KABELKA DRŽELA NA GOLFÁČI, MOC DĚKUJI ZA RADU A PŘEJI PĚKNÝ VEČER JARČA
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
chci si pořídit o bag ve standardní velikosti a mám dotaz na majitelky této kabelky. Co se Vám do ní vejde? Potřebuji do ní dát notebook (323×223×19 mm), napájení k notebooku, půllitrovou láhev a peněženku ![]()
Moc Vám děkuji!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pínečka to se ti tam vleze
Příspěvek upraven 19.03.17 v 13:43
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako skrz svou vysku bych i vetsi snesla, ale mensi je proste hezci, vypada vic jak kabelka nez nákupní taska.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit