Oblečení tesco

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6664
27.7.22 21:46
@Markéta188 píše:
Ty vado… v tescu mají na miminka krásné kousky, přijdou mi i celkem kvalitní. Ráda tam malé nakupuji, ale jen v akci. Dát za overal 500,–, který má na 2 měsíce mi přijde dost.
Co je špatného na oblečení v Tescu? Mnohem lepší jak Pepco :roll:

Já mám asi všechno oblečení různě z druhé ruky, poděděné, nebo bazárkové, takže mám co do srovnání poměrně pestrou paletu různých značek (a to, jak vypadají i po delším nošení), a fakt mě překvapilo, jak jsou ty oblečky F&F solidní, vyhovoval mi i střih, i materiál, i se mi celkem líbily vzhledově. Takže jestli ani nové nejsou drahé, tak mi to přijde jako moc dobrý poměr cena:výkon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5958
27.7.22 21:50
@Atisia píše:
Vopice a králík? :lol: nebo mix zvířat v zahrádce? :lol: :lol: ;)

Joooo přesně ty vopice :lol:
Ještě jsem viděla nějaký body s kohouty :mrgreen:
Ale musí se nechat, že to má aspoň Lindex originální :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5958
27.7.22 21:53
@klamonožka píše:
Já mám asi všechno oblečení různě z druhé ruky, poděděné, nebo bazárkové, takže mám co do srovnání poměrně pestrou paletu různých značek (a to, jak vypadají i po delším nošení), a fakt mě překvapilo, jak jsou ty oblečky F&F solidní, vyhovoval mi i střih, i materiál, i se mi celkem líbily vzhledově. Takže jestli ani nové nejsou drahé, tak mi to přijde jako moc dobrý poměr cena:výkon.

Jsou super, ale když nekoupím v akci, tak je to fakt drahé. Akorát F&F to dělá mi přijde větší. Nakoupila jsem tam zimní overálky v 56 (dcera je lednová), no a byly ji až v březnu, kdy už nosila 62 :roll:
Podobný materiál a vzhled dělá ještě Next, ten mi vyhovuje snad ještě více a možná je i cenově na tom lépe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
27.7.22 22:01
@Markéta188 píše:
Jsou super, ale když nekoupím v akci, tak je to fakt drahé. Akorát F&F to dělá mi přijde větší. Nakoupila jsem tam zimní overálky v 56 (dcera je lednová), no a byly ji až v březnu, kdy už nosila 62 :roll:
Podobný materiál a vzhled dělá ještě Next, ten mi vyhovuje snad ještě více a možná je i cenově na tom lépe :palec:

Naše byla od prvních pár měsíců dost buclatá, navíc s látkovýma plenama, které jsou objemnější, než papírovky, takže mi vyhovovalo, že to bylo větší. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
27.7.22 22:01
@Markéta188 píše:
Joooo přesně ty vopice :lol:
Ještě jsem viděla nějaký body s kohouty :mrgreen:
Ale musí se nechat, že to má aspoň Lindex originální :lol: :lol:

Jo no kohouti :zed: když jsem viděla vcelku a ježka na zadku, musela jsem je pořídit. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat