Oblečení tesco
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Markéta188 píše:
Ty vado… v tescu mají na miminka krásné kousky, přijdou mi i celkem kvalitní. Ráda tam malé nakupuji, ale jen v akci. Dát za overal 500,–, který má na 2 měsíce mi přijde dost.
Co je špatného na oblečení v Tescu? Mnohem lepší jak Pepco
Já mám asi všechno oblečení různě z druhé ruky, poděděné, nebo bazárkové, takže mám co do srovnání poměrně pestrou paletu různých značek (a to, jak vypadají i po delším nošení), a fakt mě překvapilo, jak jsou ty oblečky F&F solidní, vyhovoval mi i střih, i materiál, i se mi celkem líbily vzhledově. Takže jestli ani nové nejsou drahé, tak mi to přijde jako moc dobrý poměr cena:výkon.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Atisia píše:
Vopice a králík?nebo mix zvířat v zahrádce?
![]()
![]()
Joooo přesně ty vopice ![]()
Ještě jsem viděla nějaký body s kohouty ![]()
Ale musí se nechat, že to má aspoň Lindex originální
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klamonožka píše:
Já mám asi všechno oblečení různě z druhé ruky, poděděné, nebo bazárkové, takže mám co do srovnání poměrně pestrou paletu různých značek (a to, jak vypadají i po delším nošení), a fakt mě překvapilo, jak jsou ty oblečky F&F solidní, vyhovoval mi i střih, i materiál, i se mi celkem líbily vzhledově. Takže jestli ani nové nejsou drahé, tak mi to přijde jako moc dobrý poměr cena:výkon.
Jsou super, ale když nekoupím v akci, tak je to fakt drahé. Akorát F&F to dělá mi přijde větší. Nakoupila jsem tam zimní overálky v 56 (dcera je lednová), no a byly ji až v březnu, kdy už nosila 62 ![]()
Podobný materiál a vzhled dělá ještě Next, ten mi vyhovuje snad ještě více a možná je i cenově na tom lépe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta188 píše:
Jsou super, ale když nekoupím v akci, tak je to fakt drahé. Akorát F&F to dělá mi přijde větší. Nakoupila jsem tam zimní overálky v 56 (dcera je lednová), no a byly ji až v březnu, kdy už nosila 62
Podobný materiál a vzhled dělá ještě Next, ten mi vyhovuje snad ještě více a možná je i cenově na tom lépe
Naše byla od prvních pár měsíců dost buclatá, navíc s látkovýma plenama, které jsou objemnější, než papírovky, takže mi vyhovovalo, že to bylo větší. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta188 píše:
Joooo přesně ty vopice
Ještě jsem viděla nějaký body s kohouty
Ale musí se nechat, že to má aspoň Lindex originální![]()
Jo no kohouti
když jsem viděla vcelku a ježka na zadku, musela jsem je pořídit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit