Povlak na kožené bundě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
116
27.7.22 00:10

Povlak na kožené bundě

Mám na vás prosbu - dotaz. Při pořádku ve „skříni navíc“ - ne někde na chatě, ale v rodinném domě v místnosti s odloženými věcmi (v zimě se netopí, ale nepromrzne) viselo odložené oblečení, různé bundy atd. Všechno oblečení v pořádku až na koženou bundu, která na sobě měla bílý povlak. Vodou se to dalo umýt. Myslíte, že to je plíseň nebo co to je? Jiné bundy (ovšem nekožené) nic takového neměly. Bunda tam visela aspoň 15 let (ne-li 20). Je pěkná měkká. Vůbec nevím co to je, jestli bundu raději vyhodit (ochtana zdraví) nebo nosit? Poradíte mi prosím některá? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
27.7.22 00:28

Plíseň. Nech to chemicky vyčistit.

• Citovat
  • Upravit
116
27.7.22 00:35

@Janli Děkuji, takže po tom vyčištění normálně nosit? Není nutné raději vyhodit? Jen tak pro zajímavost, proč ostatní (normální) bundy byly v pořádku a kůže ne? Co jí vadilo? Stlačená mezi ostatním oblečením, že nemohla „dýchat“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
27.7.22 00:37
@psanicko píše:
@Janli Děkuji, takže po tom vyčištění normálně nosit? Není nutné raději vyhodit? Jen tak pro zajímavost, proč ostatní (normální) bundy byly v pořádku a kůže ne? Co jí vadilo? Stlačená mezi ostatním oblečením, že nemohla „dýchat“?

Je to surový materiál, živná půda pro plíseň. Ona je ta plíseň i v ostatním oblečení, jen není tak vidět. Já bych ji po vyčištění asi nosila…

• Citovat
  • Upravit
116
27.7.22 00:41

@Janli Díky moc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat